The Life of Annie

Alla inlägg under mars 2010

Av Annie Johansen - 11 mars 2010 22:08


Jag var nyss inne på H&M:s sida och fatta vad mycket nytt dom har fått in! Klänningen jag skrev om i förra eller förrförra inlägget var dock inte upplagd ännu så den får vänta, men självklart hittade jag en massa annat. Jag är så rolig, jag proppar shoppingkassen full med en massa saker. Sen kollar jag hur mycket det kostar, när jag ser att det kostar på tok för mycket så blir vissa plagg helt plötsligt inte riktigt lika viktiga längre och tillslut har jag bara det mest nödvändiga kvar. Det var 25% oxå, då kan man ju knappast låta bli att köpa något eller hur?


Ska snart tvätta bort sminket och lägga mig och läsa innan jag somnar bara för att vakna några sekunder senare när boken knäcker näsbenet på mig.

Okej, riktigt så tjock är den kanske inte...men ett litet blåmärke?

Men, innan jag gör det ska jag skriva på lite till!


H ringde mig nyss. Jag är lite mörkrädd, det kommer och går lixom, och alldeles nyss när jag sprang ner för att hämta "den lilla blå boken" där vi skriver ner all inloggningsinformation på onödiga sidor, som H&M, så började det ringa. Jag hade kommit halvvägs genom hallen och eftersom att jag aldrig hör när det ringer har jag höjt volymen något sjukt. Gissa hur högt jag hoppade?! Hon ringde inte särskilt länge dock, jag ringde upp men då var det "upptaget" så hon ville troligtvis inget viktigt.


Jag har so-prov imorgon. Antar att jag borde sitta och panikplugga det sista nu, men det där är inte riktigt min grej. Å andra sidan kanske det hade gått ännu bättre om jag hade gjort det men, herregud, man ska ju inte överdriva.


Kusinen ringde för några timmar sen och frågade om jag och brodern ville komma ner och hälsa på på påsklovet. Självklart, har inte hört med brodern ännu men han vill säkert. Jag tror att Pizza Hut lockar litegrann.


I skolan hade vi en oförberedd hörförståelse på tyskan. Lagom kul.

På musiken som vi hade hela eftermiddagen ägnade vi vår tid åt att fixa med rekvesitan. Jag och M tog på oss den största och mest jobbiga uppgiften. Förmodligen undermedvetet då vi båda två är perfektionister ut i fingerspetsarna och inte gärna lämnar över saker och ting på andra. Bäst hade det varit om vi hade kunnat göra allt själva ;)

Herregud, ni skulle ha sett! Vi låg på scengolvet och häftade ihop ett sjukt otympligt papper med ett likadant papper. Vi tog hjälp av brädor, vi sprang till träslöjden och flirtade oss till en liten trälist. Liten och liten, några meter lång. Vi lekte med vaktmästarens häftpistol och halv fyra var vi klara.

Några klasskamrater kom och frågade om dom kunde hjälpa till...men det klarade inte våra perfektionisthuvuden av så vi körde ut dom ;) Men dom får hjälpa till imorgon när kulissen ska målas. Även om det tar emot.


Nej nu måste jag sluta innan det blir för långt!

Godnatt allihopa!


Nej föresten! En sak till!

Jag och M sprang runt hela skolan för att hitta vaktmästare O. Vi hamnade tillslut i centralhallen och stod stilla en liten stund innan M drog mot höger och jag åt vänster. Då vi drog åt olika håll, som inte var meningen så sa jag;

- Var är det mest troligt att han är, höger eller vänster?

- Vänster, svarade jag snabbt mig själv.

(Vaktmästare O är sosse)


Hehehe, kul va? ;) Min humor, jag vet, jag skäms.


Av Annie Johansen - 10 mars 2010 16:14


Dagen började med so. Vi pratade en massa om judendomen, borde plugga lite på det just nu...

Efteråt hade vi musik, vi diskuterade en massa och filade lite på låten jag, H och M har skrivit.

Efter musiken hade vi den sista no-lektionen på skitlänge. Nästa gång är vecka 13! Men vi va inte ledsna för det, vi hade trevligt ändå.

Efter maten var det dags för volleybollsturnering. Nu är jag faktiskt inte någon som klagar på domarna, men dom som vi hade var dåliga.

Så det så.

Vårt lag kom på tredje plats och ett annat lag från klassen kom etta.


Sen jag kom hem har jag övat på en massa tyskaglosor och nu ska jag dansa igenom danserna och sen ska jag äta något för jag är skiiithungrig och sen, kvart över sju, är det danselidansdags! Det blir bara två timmars dans idag för en av grupperna är inställda. Rättså skönt faktiskt...


Imorgon är det torsdag och då ska vi ha musik halva dagen! Andra halvan ska vi lyssna på någon som ska prata om något som har med religion att göra.


Peace out folks! ;)

Av Annie Johansen - 9 mars 2010 21:43


1. Jag har sett världens finaste klänning från H&M:s Garden collection som jag VILL HA. Och jag SKA ha! Den jävel som hinner före mig!


2. Just nu sitter jag och slökollar på Desperate Houswives. Fattar ingenting. Någon är förlamad i benen, någon annan har räddat någons liv genom att kasta sig framför en fläkt och någon har fått ett missfall.


3. Nu bråkar dom.


4. Funderar på att kolla på den inspelade reprisen av Grey´s Anatomy istället.


5. Mormor, kom och hämta kaklapp!


6. Farmor och farfar, kom och hämta kaklapp!


7. Förklaring till föregående punkter; Vi säljer kakor och samlar in pengar till vår klassresa och jag tvingar alla släktingar att sälja.


8. En rolig sak hände på matten idag men jag kommer inte riktigt ihåg mattetermerna som förekom i detta roliga scenario så jag kan ej återberätta det. Tyvärr ;)


9. Imorgon har vi volleybollturnering. Ni skulle ha varit i vårt omklädningsrum idag efter idrotten! Wooow, flum, gräl, argumentationer och skrattanfall. HerreJesus!


10. Jag och H pluggade på so:n idag.


11. Kan ni fatta att jag ska på audition i Lund nästa söndag, den 21:e?

Det kan inte jag...


12. So-prov på fredag


13. Måste komma på två punkter till, kan inte sluta på tretton...


14. Har jag skrivit om H&M-klänningen?


15. Nej, jag struntar i Grey´s. Lägger mig och läser istället...


...20; Godnatt




Av Annie Johansen - 8 mars 2010 19:30


...nu dör snart min dator så jag skriver i turbofart!


Malmö idag, besökte synagogan och moskén. Jätteintressant och trevligt!

Mat på MakkeDonken och shopping på Glitter.

Tycker att vi kan åka till Malmöl varje måndag för dagen gick otroligt snabbt.

Hann inte med dansen dock, surt.


Snart mat! Dör snart!


Hejdå


Av Annie Johansen - 7 mars 2010 20:24


En anonym person kommenterade och gissade på att det jag sökte var en Per Gessle låt. Hehe, ja, om Per Gessle brukar ta hjälp av manskörer ;) För det skrev jag väl?


Hockey idag. I Karlskrona. VINST! 7-3, så jävla gött! Där fick dom så dom teg! Fast jag måste erkänna att tränarna var bättre idag.

På vägen till hockeyn stannade vi på Statoil och köpte den efterlängtade Melodifestival-skivan. Ni skulle bara veta vad mamma har tjatat om den!

Och här ska ni få höra en rolig sak! Jag gillar att ha hög volym när jag lyssnar på musik, därför brukar jag vrida upp volymen rättså rejält och mamma gnäller alltid om att det är för högt. Men ge henne en Melodivestival-skiva och hon ballar ur totalt. Idag överskred hon volym 14! HarreJesus! När jag först slängde en blick på volymsiffrorna så trodde jag att det stod tretti och jag tänkte att "Herregud, hon spränger högtalarna". Men nej, det var bara på elva då ;)


Nu ska pappa hjälpa mig med en tyskagrej och sen ska mamma få låna sin dator som jag använder just nu och sen ska jag se om jag kan sno den igen och kolla runt på mobiler då jag har börjat bli lite sugen på en ny.

Imorgon är dte måndag och en ny vecka. Veckan inleds med en trip till Malmö med klassen för att besöka synagogan och moskén. Hoppas vi kommer hem innan fyra så jag inte missar dansen.


Av Annie Johansen - 6 mars 2010 22:00


Nu är jag lite sur. Jag ville nämligen att Neo skulle gå vidare till final och vinna hela skiten, nu blev han utslagen. Av några fiolspelande gubbar, som visserligen inte var jättedåliga, dom var bra på sitt sätt. Men Neo var tusen gånger bättre!

Nu fick jag inte som jag ville, säg när jag får det i Melodifestivalsammanhang, svenska folket vill aldrig som jag känns det som ;)

Men jag får väl hålla på Man boy i finalen då. Den är ju inte helt pissig ;)

Är Man boy ett eller två ord?


Just nu sitter jag och laddar över låtar till mobilen. Den är i starkt behov av att uppdateras och det blir den nu. Den har inte velat sammarbeta med mig tidigare serni. Den ville inte ta emot låtar och jag blev förbannad och vägrade att prata med honom, ja det är en han, känner det på mig.

Men så igårkväll, när jag var som argast så förstod jag vad felet var. Han var mätt. För första gången på fyra år så var han mätt. Flera hundra bilder och nästan lika många låtar blev tillslut för mycket och han orkade inte tugga i sig mer. Så jag tog bort alla bilder, som redan hade blivit överförda till datorn, och så raderade jag några tråkiga låtar oxå. Då blev han glad och började sammarbeta!


Jag, mamma och pappa (!) var i K-stad idag. Tanken var att vi skulle in lite snabbt och fixa lite med klockan jag fick när jag fyllde år som var för stor. Nu sitter den som en smäck. Vi gick inom H&M oxå och jag hoppades på att hitta en stråhatt och en svart hatt. Men icke, det enda jag hittade var ett par solglasögon och så köpte mamma en tunika som jag ska få när jag fyller år =)


Jäklar vad Hollow med Peter Jöback är bra!


Det jag ville komma till när jag började skriva om K-stad var att det är en mardröm att var där med mamma och pappa.

Det är även en mardröm att gå runt på underklädesavdelningen med dom.

Jag tror jag börjar bli en riktigt tonåring nu, bättre sent än aldrig? Fast jag skäms ju inte för dom, jag tycker bara att det var en lite obehaglig känsla lixom...Ni fattar vad jag menar  ;) Jag vill inte höra när dom diskuterar vilka underkläder mamma ska ha...


Just det! Jag skulle fråga er en sak. Jag frågade pappa tidigare idag men han kunde inte komma på svaret. Jag har frågat mamma oxå men hon kunde inte heller hjälpa mig. Jag behöver hjälp med en låttitel. Problemet är att jag inte har någon text, bara melodi. Så det kan, som ni kanske kan luska ut, bli lite svårt att förmedla denna melodi till er genom bloggen. Men jag ska göra mitt bästa!

Den går såhär;

NaNaNaNa dådådom (trumslag eller trum och trum...inte vanlig trumma...lite dovare lixom), NaNaNaNa dådådom, NaNaNaNa-NaNaNa dådådom, NaNaNaNa, NaNaNaNa, NaNaNaNa-NaNaNa, (höjning), NaNaNaNa dådådom, NaNaNaNa dådådom, NaNaNaNa-NaNaNa osv.

Det är typ en kör med män som sjunger...

Jag vet att det kan vara svårt att fatta, men snälla, försök!


Imorgon ska jag och familjen på hockey i Karlskrona. Sista seriematchen!

Hoppas att tränarna inte gnäller på domarna igen, det gör som alltid. Alltså KhK:s tränare ;)


Nu måste jag ägna mig helhjärtat åt musiken här, vi hörs imorgon!


Av Annie Johansen - 5 mars 2010 21:12


Som ni kanske redan har läst på mammas blogg så har jag och två kompisar suttit nere i köket och sjungt opera. Vi skrev texten till en låt vi ska ha i musikalen och så bestämde vi allt som skulle göras under låtens gång osv.

Det gick bra, det enda vi behöver fila på är just operan ;)


Det känns inte som det är fredag idag.


Jag är hungrig så jag ska äta en massa chips och choklad nu. Kommentarer på det?


No:n idag var skitkul.


Tyskan var oxå skitkul.


Imorgon ska jag och mamma till K-stad en snabbis. Sen ska jag och H sälja kakor. Vill ni köpa? Det är dom berömda kakorna som alla säljer ;) Vet ni vad jag menar och vet vilken sort ni vill ha så är det bara att kommentera så skriver jag upp er på listan!


God fredagkväll!


Av Annie Johansen - 4 mars 2010 21:23


Vår hund skäller...


Typ hela tiden...


Jag tror att han ser spöken...


Eller så är han bara läskigt ouppfostrad...


Tror kanske mer på det sistnämda när jag tänker efter...


När det har gått så långt att brodern går ner och mutar hunden med ett grisöra för att han ska hålla tyst...


Då har det gått för långt...


Vem kom på idén med husdjur...?


Förlåt alla djurvänner...


Men jag kan inte hjälpa att jag inte är någon vidare djurvän...


Jag önskar inte livet ur dom...


Jag gillar dom bara inte något vidare.


By the way, så tror jag att jag snart kommer att få ett psykiskt sammanbrott. Inte pga hunden utan mest för att det är så himla mycket just nu...


Vem kom på idén med musikal...?


Vem kom på idén med nationellaprov...?


Vem kom överhuvudtaget på idén med en vårtermin...?



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards