The Life of Annie

Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Annie Johansen - 6 mars 2010 22:00


Nu är jag lite sur. Jag ville nämligen att Neo skulle gå vidare till final och vinna hela skiten, nu blev han utslagen. Av några fiolspelande gubbar, som visserligen inte var jättedåliga, dom var bra på sitt sätt. Men Neo var tusen gånger bättre!

Nu fick jag inte som jag ville, säg när jag får det i Melodifestivalsammanhang, svenska folket vill aldrig som jag känns det som ;)

Men jag får väl hålla på Man boy i finalen då. Den är ju inte helt pissig ;)

Är Man boy ett eller två ord?


Just nu sitter jag och laddar över låtar till mobilen. Den är i starkt behov av att uppdateras och det blir den nu. Den har inte velat sammarbeta med mig tidigare serni. Den ville inte ta emot låtar och jag blev förbannad och vägrade att prata med honom, ja det är en han, känner det på mig.

Men så igårkväll, när jag var som argast så förstod jag vad felet var. Han var mätt. För första gången på fyra år så var han mätt. Flera hundra bilder och nästan lika många låtar blev tillslut för mycket och han orkade inte tugga i sig mer. Så jag tog bort alla bilder, som redan hade blivit överförda till datorn, och så raderade jag några tråkiga låtar oxå. Då blev han glad och började sammarbeta!


Jag, mamma och pappa (!) var i K-stad idag. Tanken var att vi skulle in lite snabbt och fixa lite med klockan jag fick när jag fyllde år som var för stor. Nu sitter den som en smäck. Vi gick inom H&M oxå och jag hoppades på att hitta en stråhatt och en svart hatt. Men icke, det enda jag hittade var ett par solglasögon och så köpte mamma en tunika som jag ska få när jag fyller år =)


Jäklar vad Hollow med Peter Jöback är bra!


Det jag ville komma till när jag började skriva om K-stad var att det är en mardröm att var där med mamma och pappa.

Det är även en mardröm att gå runt på underklädesavdelningen med dom.

Jag tror jag börjar bli en riktigt tonåring nu, bättre sent än aldrig? Fast jag skäms ju inte för dom, jag tycker bara att det var en lite obehaglig känsla lixom...Ni fattar vad jag menar  ;) Jag vill inte höra när dom diskuterar vilka underkläder mamma ska ha...


Just det! Jag skulle fråga er en sak. Jag frågade pappa tidigare idag men han kunde inte komma på svaret. Jag har frågat mamma oxå men hon kunde inte heller hjälpa mig. Jag behöver hjälp med en låttitel. Problemet är att jag inte har någon text, bara melodi. Så det kan, som ni kanske kan luska ut, bli lite svårt att förmedla denna melodi till er genom bloggen. Men jag ska göra mitt bästa!

Den går såhär;

NaNaNaNa dådådom (trumslag eller trum och trum...inte vanlig trumma...lite dovare lixom), NaNaNaNa dådådom, NaNaNaNa-NaNaNa dådådom, NaNaNaNa, NaNaNaNa, NaNaNaNa-NaNaNa, (höjning), NaNaNaNa dådådom, NaNaNaNa dådådom, NaNaNaNa-NaNaNa osv.

Det är typ en kör med män som sjunger...

Jag vet att det kan vara svårt att fatta, men snälla, försök!


Imorgon ska jag och familjen på hockey i Karlskrona. Sista seriematchen!

Hoppas att tränarna inte gnäller på domarna igen, det gör som alltid. Alltså KhK:s tränare ;)


Nu måste jag ägna mig helhjärtat åt musiken här, vi hörs imorgon!


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards