The Life of Annie

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Annie Johansen - 7 mars 2010 20:24


En anonym person kommenterade och gissade på att det jag sökte var en Per Gessle låt. Hehe, ja, om Per Gessle brukar ta hjälp av manskörer ;) För det skrev jag väl?


Hockey idag. I Karlskrona. VINST! 7-3, så jävla gött! Där fick dom så dom teg! Fast jag måste erkänna att tränarna var bättre idag.

På vägen till hockeyn stannade vi på Statoil och köpte den efterlängtade Melodifestival-skivan. Ni skulle bara veta vad mamma har tjatat om den!

Och här ska ni få höra en rolig sak! Jag gillar att ha hög volym när jag lyssnar på musik, därför brukar jag vrida upp volymen rättså rejält och mamma gnäller alltid om att det är för högt. Men ge henne en Melodivestival-skiva och hon ballar ur totalt. Idag överskred hon volym 14! HarreJesus! När jag först slängde en blick på volymsiffrorna så trodde jag att det stod tretti och jag tänkte att "Herregud, hon spränger högtalarna". Men nej, det var bara på elva då ;)


Nu ska pappa hjälpa mig med en tyskagrej och sen ska mamma få låna sin dator som jag använder just nu och sen ska jag se om jag kan sno den igen och kolla runt på mobiler då jag har börjat bli lite sugen på en ny.

Imorgon är dte måndag och en ny vecka. Veckan inleds med en trip till Malmö med klassen för att besöka synagogan och moskén. Hoppas vi kommer hem innan fyra så jag inte missar dansen.


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards