The Life of Annie

Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Annie Johansen - 11 mars 2010 22:08


Jag var nyss inne på H&M:s sida och fatta vad mycket nytt dom har fått in! Klänningen jag skrev om i förra eller förrförra inlägget var dock inte upplagd ännu så den får vänta, men självklart hittade jag en massa annat. Jag är så rolig, jag proppar shoppingkassen full med en massa saker. Sen kollar jag hur mycket det kostar, när jag ser att det kostar på tok för mycket så blir vissa plagg helt plötsligt inte riktigt lika viktiga längre och tillslut har jag bara det mest nödvändiga kvar. Det var 25% oxå, då kan man ju knappast låta bli att köpa något eller hur?


Ska snart tvätta bort sminket och lägga mig och läsa innan jag somnar bara för att vakna några sekunder senare när boken knäcker näsbenet på mig.

Okej, riktigt så tjock är den kanske inte...men ett litet blåmärke?

Men, innan jag gör det ska jag skriva på lite till!


H ringde mig nyss. Jag är lite mörkrädd, det kommer och går lixom, och alldeles nyss när jag sprang ner för att hämta "den lilla blå boken" där vi skriver ner all inloggningsinformation på onödiga sidor, som H&M, så började det ringa. Jag hade kommit halvvägs genom hallen och eftersom att jag aldrig hör när det ringer har jag höjt volymen något sjukt. Gissa hur högt jag hoppade?! Hon ringde inte särskilt länge dock, jag ringde upp men då var det "upptaget" så hon ville troligtvis inget viktigt.


Jag har so-prov imorgon. Antar att jag borde sitta och panikplugga det sista nu, men det där är inte riktigt min grej. Å andra sidan kanske det hade gått ännu bättre om jag hade gjort det men, herregud, man ska ju inte överdriva.


Kusinen ringde för några timmar sen och frågade om jag och brodern ville komma ner och hälsa på på påsklovet. Självklart, har inte hört med brodern ännu men han vill säkert. Jag tror att Pizza Hut lockar litegrann.


I skolan hade vi en oförberedd hörförståelse på tyskan. Lagom kul.

På musiken som vi hade hela eftermiddagen ägnade vi vår tid åt att fixa med rekvesitan. Jag och M tog på oss den största och mest jobbiga uppgiften. Förmodligen undermedvetet då vi båda två är perfektionister ut i fingerspetsarna och inte gärna lämnar över saker och ting på andra. Bäst hade det varit om vi hade kunnat göra allt själva ;)

Herregud, ni skulle ha sett! Vi låg på scengolvet och häftade ihop ett sjukt otympligt papper med ett likadant papper. Vi tog hjälp av brädor, vi sprang till träslöjden och flirtade oss till en liten trälist. Liten och liten, några meter lång. Vi lekte med vaktmästarens häftpistol och halv fyra var vi klara.

Några klasskamrater kom och frågade om dom kunde hjälpa till...men det klarade inte våra perfektionisthuvuden av så vi körde ut dom ;) Men dom får hjälpa till imorgon när kulissen ska målas. Även om det tar emot.


Nej nu måste jag sluta innan det blir för långt!

Godnatt allihopa!


Nej föresten! En sak till!

Jag och M sprang runt hela skolan för att hitta vaktmästare O. Vi hamnade tillslut i centralhallen och stod stilla en liten stund innan M drog mot höger och jag åt vänster. Då vi drog åt olika håll, som inte var meningen så sa jag;

- Var är det mest troligt att han är, höger eller vänster?

- Vänster, svarade jag snabbt mig själv.

(Vaktmästare O är sosse)


Hehehe, kul va? ;) Min humor, jag vet, jag skäms.


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards