The Life of Annie

Alla inlägg under december 2009

Av Annie Johansen - 11 december 2009 15:15


Det var dags för lucia i skolan idag. Jag var lucia =) Det har jag vetat sen måndags och jag är jättestolt över att jag lyckades att hålla det hemligt. Jag råkade förskriva mig några gången men kom på det och raderade ;)

Det skulle nämligen vara en hemlis, sen så är det ju alltid några som får reda på det i alla fall, men förhoppningsvis var det några i publiken som blev surpricade!

Jag ska se om jag kan fixa fram lite bilder.


Det var mysigt och jag svimmade inte.

Resten av dagen var rättså tråkig. Vi mös mest runt och hade rast hela tiden.

På matten fick vi reda på proven. Jag hade ett poäng från MVG =)

Efter det hade vi engelska, tyska = film (tro det eller ej men killen i filmen var söt, och tjejen oxå, och de var tyska!)

På no:n hade vi prov.

Jag vet att jag har fyra fel. Pissigt. Mitt problem är att jag tänker på olika alternativ, sen bestämmer jag mig för att alla låter löjliga och skriver ingenting. Sen så visar det nästan alltid sig att om jag hade skrivit ett av förslagen så hade jag fått rätt! Typiskt.


På måndag får vi reda på resultaten på Teknik-arbetet som vi gjorde i början av terminen. Hoppas det gick bra! Det kändes bra.


Nu ska jag kolla runt på internet, slappa och ikväll blir det god mat, mys med familjen och IDOLFINAL!!!


GO ERIK!


Av Annie Johansen - 10 december 2009 19:03


Dagen började med Luciaövning. Efter det gick jag och M för att ta gardasilsprutan. M skulle ta den först, på hälsoringen så vi gick dit, vi kom lite sent ;) Vi gick in i ett rum, tanten med nålen verkade jättesur, inte alls lika glad och trevlig som min tant. Hon gick ut för att kyla sprutan, sen kom hon tillbaka in och M sa inte ett ord när hon blev stucken. Hon var helt knäpptyst.

Fast hon blev helt yr efteråt och fick sitta kvar i väntrummet i en kvart, på tantens order. Varför förstod jag inte riktigt...

Jag fick i vilket fall som helst gå och ta min spruta själv ;) Men det gick bra. Jag gick fram till luckan, blev hänvisad in i korridoren. (Det satt en skitsnygg kille i väntrummet)

Jag kom in till tanten, vi pratade lite medan hon tvättade händerna och sådär. Sen stack hon och efter typ 1/4 så började jag...inte skrika, men jag gjorde lite ljud ifrån mig för att det gjorde ont. Jag kan lixom inte vara tyst då ;)

Och medan jag gjorde ljudet så sa tanten, eller nej, glöm det, det är inte alls kul om man återberättar det.


Efter sprutan gick vi tillbaka till skolan. Vi åt lunch, hade no, matteprov. Det gick nog sådär...jag vet inte redigt.

På idrotten hade vi vikarie igen. Och det blev, som ni kanske kan lista ut, ingen dans idag. Jag kände det på mig igår, menmen, vi får ta det någon annan gång.


När jag kom hem åt jag, målade naglarna och nu måste jag öva på fysiken till imorrn. Men, ja har ett problem. Och det är att jag tänkte på något jätteviktigt innan som var så pass viktigt att jag kände att jag var tvungen att göra det innan fysiken. Men jag har helt glömt vad det var...

Jag måste komma på det!


OBS! Jag fick reda på att jag har MVG i engelska. Detta firar jag genom att inte öva på glosorna till imorgon. ;)

OBS! Jag har inte boken med mig hem och jag fick reda på läxan påväg hem...


Av Annie Johansen - 9 december 2009 22:30


Jag satt här i soffan, med datorn i knäet och tänkte att jag kanske skulle ta och skriva ett litet blogginlägg idag oxå.

Sagt och gjort, här kommer ett blogginlägg om allt och inget.


Dagen började med So, det är intressant, jag gillar historia, men So i 80 min. direkt på morgonen i december när det är mörkt ute är ingen höjdare.

But I survived =)

Efter det var det dags för musik. Vi gick igenom allting från igår, det gick prima, det är många som sagt ja och som funderar possitivt. Och så finns det ju några som funderar lite mer negativt.

Vi gejade med allt det där sen gick alla andra och jag dröjde mig kvar för att köra igenom solot till avslutningen med läraren. Det gick väl bra, det är samma solo som förra året och den är lite hög för mig i början. Men det ska nog gå bra, det gjorde det ju förra året.

Efter musiken hade vi No. Vi ställde en massa frågor till läraren onödiga som viktiga. Jag tror jag har fattat grejen rättså bra nu.

På tyskan fick vi reda på resultatet på den oförberedda läsförståelsen som vi gjorde i måndags. Tre fel, inte helt pissigt. Och sen så lägger man ihop de resultaten med resultatet på hörförståelsen vi gjorde för ett tag sen och jag fick MVG. Jihoo! Höjning!


Maten var god, jag satt ett riskorn i halsen och hostade och hostade och hostade.

Sen var det dags för svenska och då fick vi reda på läsförståelsen vi gjorde igår. Det gick kanske inte riktigt lika bra som tyskan... Jag tror det är mitt andra G i hela åttan och nian...

Men till mitt försvar så var det riktigt löjliga saker man skulle svara.

Ex1

Fråga: "Varför skulle mannen vara tvungen att ta extra skrivjobb?"

Mitt svar: "För att ha råd att lämna in sin kostym på kemtvätt"  1 poäng

Rätt svar: "För att ha råd att lämna in sin kostym på kemtvätt eftersom den var 

                 smutsig"  2 poäng


Ex2

Fråga: "Förklara ordet kackerlackor"

Mitt svar: "Äckliga små djur"

Norm. svar: "Små kryp, djur"

Rätt svar: "Ohyra"


Jag har spenderat hela kvällen åt att fixa en skiva till imorgon. Jag har två datorer och det vägrade funka på båda två. Höjden av otur. Men så funkade det till slut, efter väldigt många om och men så nu kan jag lungt gå och lägga mig och sussa.

Imorgon får jag inte glömma ta med mig gardasilsprutan och skivan eftersom jag ska dansa för idrottsläraren imorgon eftersom jag missade det när alla andra gjorde det. Fast hon har varit sjuk hela veckan så vi får se om hon kommer imorgon...

Och så har vi matteprov del B imorgon oxå! Och så måste jag fixa alla grejerna till Luciatåget på fredag!

Och så måste jag öva på fysiken!


Nu tjatar mamma som vanligt om datorn. Hon ska väl in på facebook igen, som vanligt, den lilla fjortisen. *Suck* Varför kan jag inte ha en grown-up mamma?

Jaha, nu hackar hon på mig oxå! "Va fan, skriver du en uppsats eller?"


Tycker ni att mina inlägg är för långa??


 

Av Annie Johansen - 9 december 2009 18:57


  



Hej! Ett litet tips såhär på onsdagkvällen.


Är du en Kissiebloggläsare? Alltså, läser du Kissies blogg? Hon är, som vi alla vet, helt rubbad i huvudet och förhoppningsvis så läser hälften av alla hennes läsare bloggen pga att hon är så blåst att det blir kul att läsa.

Om du nu läser detta blogginlägg och tänker: "Åh, jag måste läsa hennes blogg" så vänta lite med att leta upp den på google.

Sök ist på "Stoppa Kissie" eller "stoppakissie.nu".

Då kommer ni till en blogg som drivs av en tjej som, helt lagligt, kopierar Kissies blogginlägg, bilder och allting och lägger sen upp det på sin egen blogg.

På detta sättet kan ni läsa Kissies blogg men hon får inte fler läsare. Förhoppningsvis kommer alla att hitta dit och då kommer hennes besöksstatestik att rasa!


Av Annie Johansen - 8 december 2009 21:45


På musiken idag skulle hela klassen ner till stan och ragga sponsorer till musikalen. Som vem som helst kunde förutspå så gjorde vissa mer än andra... ;)

Jag gick med H och M och det gick rättså bra. Många var trevliga och sa ja, eller att de skulle fundera på det, andra var lite mindre trevliga och avböjde så trevligt som möjligt.

Vi gick in till en restaurang och vi förklarade läget och sådär, mannen gick bakom disken och kom tillbaka med en hundring. Han gav den till oss och gick sen därifrån.

Hmm, vi bestämde oss för att ta emot den och informera lärarna om vad som hänt och låta de ordna upp det ;)


M skulle med bussen och i väntan på att den skulle komma så gick vi in på Konsum för att fördriva tiden. Självklart hamnade vi bakom en gammal kvinna som månadshandlade och M missade bussen ;)

Hon fick hänga med mig hem, H hängde oxå med eftersom vi skulle ha pluggdag inför no-provet idag. Vi åt varma mackor och när M hade stuckit så började vi plugga. Det gick rättså bra, vi har provet på fredag så man hinner ju plugga lite till.


Nu ska jag gå ner och äta en kaka eller något för jag är grymt sockersugen!


Av Annie Johansen - 7 december 2009 19:53


Allt började med att jag sov otroligt dåligt inatt. Jag somnade inte förns vid tolv och sen vaknade jag och somnade, vaknade och somnade hela tiden. Inget bra.

Imorse tog jag mig upp från sängen efter många om och men, julkalendern hans inte med idag ;)


I skolan började vi med klassamling. Vi drog chokladkalendern och pratade lite om veckan. Jag älskar att vår lärare har sån stenkoll på läget. Det är så skönt att vi aldrig behöver påminna honom om att vi ska ha nya pennor eller att det är klassråd. Härligt.

På slöjden blev jag nästan klar med syandet på morgonrocken/kimonon jag gör. Jag ska bara fixa ena ärmen och så ska fickorna på. Om jag har en himla tur hinner jag det nästa vecka. Det är målet, annars gör det kanske inget om den första lektionen efter jul går åt det. Egentligen hade jag tänkt att allt syande skulle vara klart nu till jul och att jag sen kan ägna mig helt åt jättebroderiet på ryggen, menmen.


Efter slöjden hade vi klassråd. Vi röstade till lucia och pratade om den kommande klassresan. Det är såhär att om vi vill se en musikal så måste vi åka tidigt, då är inte Grönan öppen. Vill vi gå på Grönan måste vi därför åka senare men då kan vi inte se någon musikal, då får det bli opera ist. Vilket jag är helt för, det blir perfa. Men eftersom att vår klass inte är direkt känd för att komma bra överrens och eftersom vissa blir jäkligt sura om de inte får sin vilja igenom så bestämde vi att lärarna och föräldrarna som ska med ska bestämma det.


Matten därefter gick rättså okej, imorgon har vi prov...*biter på naglarna*

No:n gick rättså trögt, jag läste en del när jag kom hem från skolan och jag tror att jag fattar det mesta. Men jag vet att jag kommer fatta att det gör jag tydligen inte imorgon när jag pluggar med H.


På tyskan hade vi oförberett läsförståelse. Det gick nog okej.

Efter det hade vi HK. Vi åt avslutningsmiddag. Kycklingpaj och kladdkaka med en massa grädde. Jättegott! Jag var äckligt mätt efteråt, faktum är att alla var äckligt mätta efteråt, ingen ville nämligen ha de sista två bitarna kladdkaka.

är vår grupp mätt!


Nu ska jag kolla på Ullared. Såg att 90210 har börjat igen på tv400. MEn jag är lite sur på tv400 för att de är så dåliga på att informera och sega på att visa nya säsonger så jag tv400-strejkar.


Oj vad jag blev sugen på riskakor...


Av Annie Johansen - 6 december 2009 21:24


Idag har jag fått mycket gjort!

Jag sov till tio, åt frukost, sen satt jag mig och räknade matte i evigheter. Efter det åt jag och mamma lunch, brodern och fadern var i Jönköping på hockey. Jag och mamma valde att inte följa med då det var samling sex imorse. ;)

Efter lunchen städade jag toaletterna, bäddade sängen, sen stack vi ut och sprang. Det var riktigt länge sen kan jag säga. Men jag klarade det så det har inte försvunnit helt ;)

När vi kom hem kom även brodern hem. Vi åt lite kvällsmat och sen satt vi oss och kollade på den inspelade matchen, efter det kollade vi på danserna från dansshowen som pappa filmade igår.


Såg ni Project Runway idag? Klockan 19.00 började den nya säsongen, det var trevligt, snygga klänningar!

Just nu sitter hela familjen och kollar på någon Wallander-film som vi missat. Trodde inte det fanns någon vi inte sett ;) Jag är dock inte säskilt insatt i filmen så jag funderar på att gå och lägga mig. Det skulle behövas...


Jag har julpyntat lite idag oxå! Jajjemensan, nu är tv-rummet oxå pyntat och klart. På lördag ska vi till K-stad för julklappsshopping. Då ska jag passa på att köpa lite pynt till rummet och så en julklapp till pappsen som är den enda som inte har handlats ännu.


Har ni haft en trevlig söndag?


Av Annie Johansen - 6 december 2009 11:22


Kvällens två bästa:

 

  

Erik med Heaven

 

  

Calle med Walking in Memphis

 

Kvällens två snyggaste:

 

  

Tove när hon sjöng Whitney Houstons The greatest love of all

 

  

Erik när han sjöng Bryan Adams Heaven

 

 

Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards