The Life of Annie

Alla inlägg under december 2009

Av Annie Johansen - 14 december 2009 19:43


Här kommer några fler bilder på jeansskjortan!

OBS! Sista bilden har egentligen inget med jeansskjortan att göra men jag var bara tvungen att lägga upp den. När jag hade ändrat kontrasten lite så såg jag ut som ett fiskspöke!

 

      

  

Haha, ser ni? Jättemun och jätteögon!



Av Annie Johansen - 14 december 2009 18:52


Ibland kan det vara så att jag tänker att jag ska skriva någonting och sen så ändrar jag ämnet innan jag hinner skriva om det jag egentligen ska skriva om.


Jag ville bara att ni skulle veta det.

Av Annie Johansen - 14 december 2009 18:39


En vecka kvar. En vecka kvar och sen är det jullov!

En massa kul händer, julafton, trip till Malmö, nyår och vips! så befinner jag mig i Sälen och åker skidor med familjen och skäms över min röda näsa när snygga skidkillar åker förbi =)

Härligt!


Idag är det alltså måndag. Som ni redan vet så börjar dagen med slöjd. Det gick framåt, ingen maskin som bråkade med mig idag. Men, tror ni inte att brandlarmet går precis när jag håller på och stryka?

Jag hann alltså inte bli klar idag ;)

Jag har aldrig varit i skolan när brandlarmet har gått så jag blev helt chockad först, det lät inte som ett brandlarm kan jag säga. Jag vet faktiskt inte vad det lät som, en såndär pipig leksak som bebisar leker med ;)

Det roliga var att alla i salen bara suckade och sen tog de hur lång tid som helst på sig med att hämta jackorna och gå till samlingsplatsen ;)

Jag, M och H var sist ut.


Sen stod vi där i kylan, helt i onödan och frös häcken av oss. Inget roligt.

Och sen när vi kom tillbaka till slöjden så var lektionen slut. Och så glömde jag fråga vilket betyg jag fick... Det får bli en överraskning på fredag =)


På engelskan skrev vi ett brev till tomten. Jag skrev att jag önskade mig en barbiedocka och en bulldog och så skrev jag att jag borde få det för jag har ätit min gröt hela året, jag har inte slagit min bror mer än nödvändigt och jag har inte dödat någon.

På no:n skrev vi en utvärdering av terminen. H hermade mig och jag blev skitsur. Jag är fortfarande sur, bara så du vet.


På matten var det kluringar som gällde och efter det blev det tomatsoppa med överkokta makaroner och köttbullar i. Jag åt tre mackor med prickigkorv.

På tyskan kolalde vi på filmen med den snygga killen, han var inte riktigt lika snygg idag dock...

Och så hade vi då HK och heeeeela lektionen gick till att gå igenom provet vi hade för några veckor sen.

Jag hade en massa jag undrade över. Om jag får säga vad jag tycker så kan jag säga som såhär att hon hade rättat orättvist. Riktigt petigt och konstigt och ologiskt och jag är faktiskt rättså sur över det. En kompis som hade skrivit likadant hade fått helt rätt på samma uppgifter men det fick inte jag! (Sorry, inget ont mot dig, du kan vara lugn jag sa inget till du-vet-vem).


Jag är i alla fall rättså sur på läraren och tycker att hon har gjort helt fel. Punkt slut.


Det är nästan lite tråkigt att inte ha några läxor...jag har ingenting att göra, jag bara går runt här hemma. Och så lägger jag mig i soffan ibland.

Fast egentligen har jag en massa att göra, fast jag tar mig lixom inte tid till det ;) T.ex så har jag ramar som jag inhandlade på IKEA i somras som ska målas och hängas upp på väggen. Det skulle jag kanske kunna göra nu...fast jag vet ju inte var färgen är, om vi ens har någon färg...Nej, det var ingen höjdaridé.


Av Annie Johansen - 13 december 2009 20:53


Idag vaknade jag med världens magvärk. Inget roligt alls.

Jag satt i soffan ett tag och kolalde på Amazing Race sen gick jag ner och åt frukost med familjen.

Egentligen ville jag bara ligga i soffan och kolla på tv, men, jag hade en hockeymatch att filma, en springrunda att springa och fika hos farmor och farfar att käka.

Så jag gjorde mig iordning, städade undan lite på rummet och sen bar det av till ishallen. SIK förlorade med 2-3.

Direkt efter det började jag och mamma springa mot Bromölla. Ungefär halvvägs kom pappa och brodern och hämtade upp oss.


Hemma hoss farmor och farfar var det julpyntat och fint. Vi i fam. Johansen var hungriga och fick därför en specialmåltid enbart gjord till oss. Hemgjorda köttbullar och potatismos med lingonsylt. Mmm, underbart!

Lillkusinerna var där och lussade, Lucia och Pepparkaksgubbe. Jättesöta var dom.

Vi fikade på lussebullar och vi kollade på det inspelade luciatåget från i fredags.

Farmor visste inte att jag varit lucia så hon blev lite chockad ;) Kusinerna dansade runt till de väldigt röjiga låtarna.


Vid kvart i fem stack vi hem. Jag började med att dammsuga huset innan jag skulle in i duschen. Fy vad hårigt det var! Hundhår överallt, skönt att man slipper hunden i några dagar nu. Imorse var jag nära att ta död på honom, han är aldrig tyst! Han gnäller hela tiden!

Efter att jag hade dammsugat skulle jag in i duschen. Men jag hittade inget tvål så jag fick gå ner och leta på toaletten där nere. Hittade ett efter ett tag, menn jag hittade även handtvål så jag fyllde på flaskan där uppe. In i duschen, ut ur duschen, inpackning i håret, in i duschen, ut ur duschen. Och så var det klart.

Sen gick jag ner och gjorde te till mig och mamma. Blev inte särskilt bra idag dock...tror jag tog för mycket mjölk ;)

Jag värmde en vetekudde och så satt jag mig i soffan på rummet och kollade på Project Runway.


Nu har jag kollat runt på bloggar och nu börjar Wallander på Canal+First.

Jag ska försöka ordna en outfitbild imorgon då jag tänkte ha premiär för jeansskjortan. =)


Av Annie Johansen - 12 december 2009 17:11


Imorse drog jag, mamma, brodern och hans polare C till K-stad.

Jag planerade att köpa ögonskugga, conceler, julklapp till pappa och julklapp till julklappsbyte. Jag skulle bränna lagom mycket pengar.

Mmm, det första jag gör är att hitta saker för 400 :- på H&M. Och då var inget av det nämda inräknat. *Suck*

Jag hittade skitsnygga jeansshorts som jag inte tänker använda förns till sommarn, men senare när jag vill ha de kommer jag aldrig att hitta likadana så jag hade ju faktiskt inget val än att köpa de.

Och så hittade jag en jeansskjorta, som jag oxå letat efter skitlänge. Även om det är lite påväg ut så gillar jag det fortfarande. Jag har inte tröttnat ;)


Jag lägger upp några bilder på det inhandlade, förutom på julklapparna =)

OBS! Shortsen och skjortan gör sig inte lika bra på bild som i verkligheten!


    

    


Vad tycks?


Av Annie Johansen - 12 december 2009 16:57


Här kommer de få och inte bra bilderna från Lucian.


       


  

Av Annie Johansen - 11 december 2009 22:56


  


Han är så bra, han är så snygg, hans flickvän är snygg, hans pappa verkar snäll, jag har sagt det innan och säger det igen. Erik RULES!



Av Annie Johansen - 11 december 2009 22:25


Åh halle dah, nu är det snart dags!

Rösta på Erik nu! Hans vinnarlåtsversion var bäst!

RÖSTA!

Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards