The Life of Annie

Alla inlägg under december 2009

Av Annie Johansen - 17 december 2009 20:29


Vi började med tyska. Vi kollade färdigt på filmen och den var faktiskt bra. H gillade den inte alls och var väldigt kritisk men jag tyckte den var helt okej.

Efter det samlades alla musikklasser i aulan för repetion tills imorgon. Först skulle alla få sina platser och det tog en himla tid, som det brukar göra, det är inget lätt detdär. Men vi hann inte bli klara innan jag var tvungen att gå eftersom jag skulle till tandläkaren i K-hamn så jag fick inte öva på mitt solo. Men det kommer nog gå bra, vi kanske kan köra igenom låten en gång innan första "föreställningen".


Hos tandläkaren fick jag sitta och vänta i tjugo minuter! Inte för att vi var tidiga utan för att de var sena. När jag satt där och väntade och hade väntat i en kvart tänkte jag: Fem minuter till och sen borde jag fan få pengarna tillbaka".

Jag kom senare på att jag inte betalar något...

Tillslut var de klara och kunde ta in mig. Vi bytte tråden där uppe så nu har jag den tjockaste tråden där oxå. Det spänner kan jag säga.

När vi var klara så körde vi hemåt. Jag hann inte äta i skolan, jag fick gå direkt till no:n. Fattar ni vad hungrig jag var på sista lektionen sen? Jag hade tänkt att köpa en fralla i kiosken, men jag tänkte inte på att jag inte kan tugga den ;)


På no:n gjorde vi någon enkät och sen spelade vi land och hav som ni kan läsa i inlägget nedan. =)

På matten spelade vi yatzy, skittråkigt. Jag har aldrig gillat det spelet för jag har ingen tur i något spel med tärningar.

Efteråt fick vi reda på våra betyg. Jag har kvar mitt VG, nice =)


Sen var det dags för idrott och vi spelade badminton. Skitkul! Under tiden fick folk gå och ha ett litet samtal med läraren om betygen.

Det gick bra, jag höjde mig till ett VG minsann =)


När jag kom hem från skolan vet jag inte vart tiden tog vägen. Jag låg i soffan ett tag, åt, la mig i soffan och somnade lite och sen gick jag över till H och snackade strunt ett litet tag och nu är klockan helt plötsligt tjugo i nio.

Egentligen skulle jag ner till stan idag och göra en massa julklappsärenden åt halva släkten men jag orkade inte. Det är så satans kallt. Men, jag ska inte klaga, vi har ju snö.

Jag tänkte att jag skulle sticka ner till stan imorgon men kom på att då kan jag inte. Inte på lördag, söndag eller måndag heller så det får bli på tisdag. Hoppas sakerna finns kvar då ;)


Av Annie Johansen - 17 december 2009 20:24


En klass sitter i ett no-klassrum och "spelar" land och hav. De är i par, två och två. Läraren skriver bokstaven O på tavlan och alla börjar skriva så pennan glöder. Ett tjejpar blir klara först. De går igenom sina svar på alla kategorier och när de kommer till Kroppsdelar säger de:

- "Ja, där har vi ollon".

En massa par börjar prata i mun på varandra och säga att de oxå har det. Läraren blir då förvirrad och säger:

- "Vänta här nu, ta det lungt! Alla som har ollon räcker upp en hand".

Klassen bryter ut i ett enat, hysteriskt skrattanfall.


Av Annie Johansen - 16 december 2009 21:35


En klass sitter i ett klassrum och har matte. De spelar sk. mattebingo och läraren skriver upp olika tal på tavlan. Även fast man inte får säga svaret till någon så sitter alla och diskuterar talen ivrigt. Hon skriver: 212/4 och en kille på ena sidan rummet vänder sig till kompisen bredvid och säger ironiskt:

 - "10"

Kompisen säger (väldigt seriöst):

 - "Blir det?"

Matteläraren tittar upp och suckar.

 

Av Annie Johansen - 16 december 2009 19:42


Har ni varit ute och lekt i snön ännu?

Det har jag, fast dock inte så länge med tanke på att jag inte äger några jättesnövänliga skor =)


Något bra på tv idag?




Av Annie Johansen - 16 december 2009 15:17


Dagen började med So. Läraren sa: "Nu ska jag prata lite strunt i en kvart och sen ska vi se film." En kvart gick: "Bla, bla, bla". En halvtimme gick: "Bla, bla, bla". Trekvart gick: "Bla, bla, bla".

Sen blev det film de sista minutrarna.


På musiken sjöng vi en låt och sen fick vi gå...Vi ska ha genrep imorgon tillsammans med alla musikklasserna. Då har H sin solodebut och jag är nervös för hans skull ;) Jag hade varit sjukt nervös om jag skulle sjunga nästan en hel låt själv!

Men det går säkert bra för oss båda två. =)


På No:n därefter så kollade vi på en bra film om stjärnor i rymden och vad som händer när de (sprängs) osv. Under tiden fick vi reda på våra betyg.

Jag fick MVG i biologi. Och så kommer jag kanske troligen höja mig i Kemi och kanske Fysik oxå. Prima =)

På tyskan kollade vi på film och sen åt vi äckligt julbord. På svenskan gjorde ingen något spec. viktigt. Vissa satt och läste, jag försökte men kunde inte konsentrera mig så jag struntade i det och satt och pratade med M ist.


Just nu sitter jag och lyssnar på bra julmusik och jag ska alldeles strax dumpa julmusikslistan och Spotify för en bra film och nagellack =)


Av Annie Johansen - 16 december 2009 15:10




Det snöar allihopa! Det gjorde det igår oxå, men då var det inte riktiga flingor, nu är det riktiga, maffiga dasslocksflingor som faller från himmeln, underbart!

Om vi har en jäkla tur så ligger det kvar, det snöar ju faktiskt ganska mycket nu...fast vägarna är blöta och äckliga så det kanske inte lägger sig där =(


  



Av Annie Johansen - 15 december 2009 21:39


Jag dansade för idrottsläraren idag. Det gick rättså bra, jag gjorde några fel på min egna koreografi men det vet ju inte hon ;) Hon berättade i alla fall att jag hade fått MVG i dans och det är ju trevligt =)

Sen på idrottslektionen så lekte vi med rockringar och så spelade halva gruppen basket/fotboll medan andra halvan fortsatte med rockringarna.

Basketen var skitrolig, jag gjorde ett skitsnygg mål, två t.o.m =)

Senare på fotbollen så fuskade vi lite och M trasslade in sig i någon annans ben så hon flö alla världens väg ;)

Men hon skadade sig inte så allvarligt.


På svenskan skulle vi bestämma vilka böcker vi ska läsa nästa termin. Vi ska göra något författarporträtt...

Jag har valt Stolthet och fördom, men den boken är omöjlig att få tag på! Den finns inte på biblioteket på skolan, inte någon annanstans på skolan, läraren hade lånat ut sin till sin syster som bor i Lund och jag kollade igenom en massa boksidor på nätet men inte ens där fanns den! Den var slutsåld överallt!

Jag gick ner till stan senare och sökte på deras "boksökarprogram". Där hittade jag boken men tror ni inte att den var försenad?

Så jag gick fram till disken och sa att jag ville reservera den och då hade jag äntligen lite tur! De hade två st. (det stod inte på datorn) så mannen bakom disken gick och hämtade den åt mig =)

Så det löste sig tillslut.


Vi fick reda på betygen på svenskan. Först fick vi tillbaka våra bokrecensioner och den fick jag MVG på. Och sen fick vi reda på betyget och jag fick MVG =)


Jag, M och H gick på stan och letade julklappar. En av oss var lite mindre intresserad av det och gick mest och gnällde... ;)

Vi gick in på Ica och köpte choklad. Sen gick vi hem till mig, gjorde te och satt oss sen och tittade på Ensam hemma. Jättemysigt! De stack hem vid åtta och då gick jag upp och satt mig och kollade på en av de sämsta filmerna någonsin. Den där store Swarzeniger-killen är inge bra asså.


Nu är jag jättehungrig så det är bäst att gå och lägga sig...Imorgon är det onsdag...Efter det är det torsdag...Efter det är det fredag...JULLOV!


Av Annie Johansen - 14 december 2009 19:50


Vissa jullåtar är underbara men andra jullåtar får en att vilja ta livet av sig, eller i alla fall spy!

Här är ett ex.:




Andra låtar är underbara, t.ex denna:





Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards