The Life of Annie

Alla inlägg under november 2009

Av Annie Johansen - 12 november 2009 20:49


Vi åkte skridskor på idrotten idag. Det är de roligaste idrottstimmarna vi har. Förutom att man var tvungen att köra en bana 20 ggr. runt, runt, runt. Man vände i och försig och åkte baklänges, och så kröp man ihop till en köttbulle och så åkte man slalom, men det gick ändå runt. ;)

Efter några varv så var det så uppåkt att man knappt kunde bromsa! ;)

Jag, M, H och L stannade kvar och spelade bandy. Jag gjorde två riktigt snygga mål. Men jag har redan beskrivit de för mamma och brodern och jag orkar inte dra det igen. Men skulle det vara så att ni inte kan somna för att ni så gärna vill veta hur mina sjukt snygga mål såg ut så är det bara att mejla.


Tillslut gick vi oxå därifrån, vi märkte att idrottsläraren började se lite otålig ut så vi packade ihop våra stuffs och gick. Vi gick hem till H. M och L skulle med bussen men det var en liten stund kvar tills den skulle gå så de hängde med hem till H. De gick efter en tio minuter och jag stannade kvar för att plugga no.

Vi började med att äta mackor, såklart, man laddar bäst så. H äter fil med flingor med tesked.

När vi sitter där och äter så knackar det på dörren. H går och öppnar och in kommer...min barndomskompis! (Gud vad löjligt det låter att skriva så när man är 15!)

Men fatta slumpen! Första gången vi ses efter flera år är på gymnasieinfo på skolan. Andra gången är på öppet hus, fast det var inte så slumpigt. Men denna sista gången slår ju allt!


Vi började så småningom att plugga no. Det gick bra, efter fyra timmar hade vi tagit oss igenom hela boken. Det var riktigt roligt faktiskt. Vissa gången låg vi både på stolar och golv och skrattade så vi grät. Man gråter lättare när man skrattar om man ligger ner. Bara så ni vet det.

Om ni är hos H någon gång så drick inte hennes vatten! Det var svart sand i! Jag vet inte om det var svart sand, men det liknade det.


Nu var det lite mer än en timme sen jag kom hem. Jag har käkat mat och pepparkakor och nu ska jag kolla på antingen Ghost Wisperer eller den nya serien på tv4. Jag förstår mig inte på tv400. Man vet aldrig när de visar repriser eller nya avsnitt. Jag är trött på att slå på tv:n och märka att det är en jättegammal repris som man sett 20 ggr innan! Skärpning tv400!


Av Annie Johansen - 11 november 2009 23:14


Den där filmen 2012, alla snackar om den, ni kan inte ha missat den. Alla vill se den, förutom jag. Jag mår alltid dåligt av sådana hemska filmer om jordens undergång osv. Jag får världens ångest och kan inte tänka på något annat än döden i flera dagar efteråt. Jag kanske tar det på för stort allvar...eller så tar alla andra det på för litet ;)

Nej, jag dör hällre än tittar på den (haha).


Skämt åsido, här kommer ett annat skämt från Tjyvlyssnat som jag tyckte var värt att klistra in här och visa er. (VARNING! Det kan vara lite kluddigt att läsa, de har gjort något konstigt med mellanrummen.)


Det står några i kö för att komma in och ett sällskap står och röker. En kille, som uppenbarligen tillhör den rökande gruppen, kommer runt hörnet med snabba steg.
Killen: Danne! För fan! Ge mig en cigg, jag måste ha en cigg nu! Det var en kille som försökte råna mig nyss!
Gruppen drar dramatiskt efter andan och Danne fipplar fram en cigarett.
Killen: Ja, jag gick ut för att pissa då det var jättelång kö inne men eftersom jag skulle tillbaka igen så lämnade jag jackan i garderoben. När jag har hittat en avskild plats kommer det fram en kille och börjar vifta med en kniv och ska ha min mobil och plånbok. Vad gör jag då? Jo, jag slår ut med armarna och halvskriker:
"Vafan! Det här är helt otroligt. Jag blev precis rånad för tio minuter sen. Killen tog allt, mobil, plånbok, busskort och till och med min jacka! Ser du inte det, jag har ju bara t-shirt på mig? Och nu kommer EN TILL och ska ha mina grejer. Jag orkar inte mer!".
Han blev så paff att han bara vände på klacken och gick därifrån.
Alla som står utomhus, till och med dörrvakten, ger killen en applåd.

 

Snabb sumering av dagen:

So i 80 min. Läraren inledde med orden: "Ja, nu ska jag prata lite i sådär...ett tag". Och det gjorde hon oxå.

Efter det hade vi musik. Gick bra, förutom att vi har fått i uppdrag att trycka in en helt ny, huvudroll, i musikalen...

No följde därefter, jag missade halva för jag hade ett litet möte med Syon. Hon hjälpte mig en del och jag har nu äntligen kommit fram till att jag ska välja Samhälle Media. Men det är en hel del, jättemånga, som vill välja det så det kommer nog bli rysligt höga intagningspoäng. Men det fixar jag =)

Tyska var nästa på schemat, shit, vi hade läxa tills imorgon...helvete.

Lunch, svenska. På svenskan letade vi fakta om våra gudar eller myter från grekiska mytologin som vi ska redovisa om. Jag kan allt mitt utantill =) Är det intressant så fastnar det =)


Nu ska jag stänga ner innan mamma ryter igen. Jag kommer troligtvis vara död imorgon. Men nu är det bara två dagar kvar sen är det helg! Och nästa vecka har jag bara ett tyskaprov. Och läxor, såklart ;)


Av Annie Johansen - 10 november 2009 21:33


Halleda vad jag är hungrig! Jag får nog gå ner och äta något innan jag lägger mig...

Egentligen borde jag sitta och kolla på Desperate Houswives, men jag är snäll och låter pappa bestämma över fjärren ikväll. Dessutom är jag för lat för att gå in på mitt rum och kolla där ;)


Jag och mamma var på öppet hus på Furulund nu ikväll. Det var varmt, jag hade en stor dunjacka på mig, men i alla fall, de sparar inte på värmen där inte. Fast jag är ju van vid Bokelunds snålvärme.

Jag blev dock inte mycket klokare. En lärare lurade in oss i ett klassrum där en elev höll föreläsning. Jag kommer inte skriva mer om det för jag blir så arg att jag börjar skriva i 190 och jag känner att jag inte riktigt orkar dte just nu. Men jag kan berätta att han snackade om toaletter i 45 min.


Nu ska jag äta något, sen ska jag sova och drömma om att jag inte är förkyld imorgon. 


Av Annie Johansen - 9 november 2009 21:06


Nu är det över! Nu slipper jag det tills det är dags igen ;) Jag skrev Sammanfattningen och Egna åsikter idag och så skrev jag innehållsförteckningen. Det var det det. Imorgon när vi skriver ut det i skolan ska jag se om jag kan ändra några småsaker som mammas gamla stenåldersdator inte ville ordna åt mig.


Idag är det måndag mina damer och herrar. Vi började med slöjd och det var trevligt som vanligt. Efter det hade vi ett låtsas-internationellaprov i engelska. Det var enkelt, tror jag har två fel ;)

På matten skulle vi klippa och klistra och det finns en anledning till att jag mutade mina vänner på mellanstadiet till att göra mina påskkycklingar och jultomtar på temadagarna i skolan. Jag hatar att klippa och klistra, det suger.

Därför bestämde jag och M oss för att göra matteläxan istället eftersom vi inte skulle hinna det senare idag. Men så kom läraren på oss och blev sur. Typiskt.

På no:n var det några som redovisade om reningsverksgrejer. Sen snackade vi om hjärtinfakt, stroke och såntdär.

Pyttipanna var det till mat idag. Den var jättesalt.

Efter det, lång lunchrast, som alltid på måndagar.

På tyskan läste vi om berlinmuren och det var riktigt lojt. Reedigt traudigt.

Och så kom hemkunskapen. Lektionen vi alla fruktat för hela förmiddagen. Läraren hade skrämt upp oss genom att säga att detta var nog det svåraste provet vi någonsin haft. Bullshit. De andra proven har varit mycket svårare! Där skulle man kunna berätta vad panera, fräsa, sjuda och såntdär annat sjaffs är förnågot.

Jag tror det gick rättså bra, förhoppningsvis gjorde det det.


Efter skolan bar det av till dansen. Tanken var att jag inte skulle dansa pga denna elaka hosta som har börjat stalka mig, men jag kunde inte hålla mig och dansade lite i alla fall.


Nu ska jag surfa runt lite, no:n tog jag inte med hem så den slipper jag läsa i idag =)


Av Annie Johansen - 8 november 2009 20:47


Du kom till mig en kall vinterdag för något år sedan och jag satt dig på en kungatron i mitt hjärta. Jag vill att du ska veta att jag forfarande gråter över det jag förlorat. Jag vill att du ska veta att jag aldrig kommer att glömma dig och jag hoppas att du inte kommer glömma mig. Här bode jag skriva: "Det var inte dig det var fel på, det var mig". Men det stämmer inte. Det var dig det var fel på, inte mig.

Du förgyllde mina söndagar, men nu är det slut.


Jag har gjort slut med Gossip Girl. For Good.


Tillbaka till hemkunskapspluggandet. Prov imorgon, detta känns inget vidare. Och när jag säger det till min mor så bryr hon sig inte. Hon skäller inte ens på mig...

Klockan nio är det i alla fall en film på 3:an. Jag får helt enkelt plugga i reklampauserna. Det handlar om att prioritera rätt, och jag prioriterar alltid tv:n och datorn framför plugg ;)


Av Annie Johansen - 7 november 2009 10:57

 

Detta var inte så lätt...


Bästa kille:

 

  

Calle

 

Bästa tjej:

 

  

Mariette

 

Bäst klädda kille:

 

  

Erik

 

Bäst klädda tjej:

 

  

Tove

 

Håller ni med?

 

Av Annie Johansen - 7 november 2009 10:32


Internetet fungerade inget vidare igår så det blev inget inlägg, men ni överlevde väl i alla fall?

Jag vaknade igår med en massa feber så det blev ingen skola för min del. Jag låg på soffan hela dagen och gick i trappan sammanlagt 4 ggr. Jag åt glass till frukost och drack säkert 100 liter vatten. Och så hostade jag en massa, käkade två panodil och, såklart, kollade på idol.

Det värsta med feber är nog att man blir varm och kall om vartannat. Och att man har så ont i hela kroppen.


Dagens fråga:

1. Är det normalt att inte klara av att gå upp från soffan för att fixa frukost men att man släpar sig upp för att borsta tänderna?


Nej, nu ska jag se om jag kan fixa det där idol-inlägget och sen vet jag inte vad som händer. Det var tänkt att jag och H skulle plugga till Hk:n och no:n idag, men jag vet inte, jag kanske smittar...

Duscha ska jag göra i alla fall och kanske skriva lite på so:n.


Av Annie Johansen - 5 november 2009 19:47


Jag tror jag har feber. Pappa säger att jag inte har det, men det tror jag. Jag har kännt mig hängig hela dagen idag. Ni vet när man har sådär jobbigt ont i ryggen och det gör ont när man "rullar" på ögonen? Då har det kännts idag och det är inget vidare.

Hade det inte varit så att det var Bonde-dagen så hade jag nog gått hem från skolan. Men jag kunde ju inte lämna de andra i sticket så jag stannade kvar.

Bonden var trevlig och pratade glatt på. Fast det luktade bajs där, min jacka och mina vantar luktar förfärligt och jag vet inte riktigt hur jag ska få bort det... ;)


Vi fick skjuts tillbaka hit till stan och så gick vi ner till stan och frågade på olika pizzerior om de använde sig av svenskproducerat kött. Alla svarade ja, men jag tror att hälften av de ljög ;)

Nu är jag dödstrött och tänker inte skriva mer idag, jag ska lägga mig i soffan och kolla på Ghost Wisperer och kanske äta något. Får se om jag kan gå till skolan imorgon. I vilket fall som helst så tror jag inte att jag kan ta svininfluensavaxinet imorgon! Piss, jag vill ta den. Tänk om jag dör!


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards