The Life of Annie

Alla inlägg under november 2009

Av Annie Johansen - 23 november 2009 21:35


Vi fick reda på resultaten på tyskaprovet idag. 97/100. Helt okej ;)

Jag sicksackade den vita tygbiten på syslöjden. När jag frågade läraren så verkade hon först lite skeptisk, men när jag sa att jag behövde den till dansshowen nästa vecka så gav hon med sig =)

Och så kom jag ihåg att prata med idrottsläraren oxå. Jag ska visa dansen näst nästa torsdag. Det blir nog perfa.


På hemkunskapen idag fick vi fisk och så skulle vi göra något av den. Jag och I gjorde fiskburgare, potatismos, sås och så en massa grönsaker till det. Det blev gott, fast potatismosen smakade inte så mycket, konstigt för jag bara öste ner en massa kryddor ;)


Den enda dagen som jag har bråttom hem efter skolan så drog vi över tiden pga att vi hade en jäkla massa disk. Men H var snäll och hjälpte till så jag kunde kila in i skolan och hämta matteboken som skulle med hem.

Sen gick vi snabbt som attan hem, jag tror inte att H har gått så snabbt i hela sitt liv (normal takt för mig). Men hon går sjukt långsamt!

Sen sprang jag in i huset, sprang upp på rummet och bytte om, bredde två mackor, packade väskan med vatten, mackor, mattebok mm och sen satt jag mig på cykeln och cyklade till dansen i regnet.

När jag kom fram dansade vi i en timme, sen satt vi i "klubbrummet" och åt mackor, gjorde läxor och dansade igenom danserna.

Sen kom 18+:arna och då dansade vi igenom dansen vi gör tillsammans med de och så visade vi våra danser för de och de sina för oss.

Kvart över sju/tjugo över sju var det klart och jag satt mig på cykeln igen. Stannade vid Netto och köpte tandkräm påväg hem.

Min kära far har köpt Euroshoppers tandkräm. Köp inte den tandkrämen! Den är så jäkla äcklig! Det är som att borsta tänderna med klister och, nej fy, det går inte att beskriva smaken!

Bläää!


Så nu är pappa skyldig mig 17:- =)


Imorrn ska jag och två vänner till Malmö. Vi sticker 07.52 och planen är att plugga so på vägen dit. Får se om det blir gjort =)


Av Annie Johansen - 22 november 2009 18:02


Nu måste jag ta tag i mitt liv, resa mig hur sängen och ta en dusch.

Nej, jag har inte legat här hela dan ;) Jag har legat här sen halv 4 och tittat på The Hills, The Rachel Zoe Project och så har jag läst alla bloggar som ska läsas.

Men, nu är det dags för att göra något viktigt innan Top Model börjar. Senare, klockan 21.00 är det dags för Bridjet Jones på kanal 9 om jag inte minns fel. Eller jo, det gör jag nog, det kanske var trean föresten. Skit samma, ni har väl en tidning ni kan kolla upp det i?


Imorgon är det skoldags. Jag ska fjäska för slöjdläraren och fråga om jag inte kan få sicksacka en vit tygbit som ska användas på Dansshowen nästa vecka. Min symaskin här hemma är så antik att den inte har någon sicksack-funktion förstår ni ;)


Det ska göras och så ska jag leta upp idrottläraren och snacka om vad som händer med dansen. Mina vänner har berättat att jag tydligen ska visa upp en egen dans för läraren eftersom jag var sjuk i torsdags... får väl se vad som händer.

Efter skolan imorgon blir det dans klockan 16.00-17.00 som vanligt. Sen blir det väntan i ca. 45 min och så blir det ännu ett danspass sen i en och en halvtimme.


Som sagt, duschen.


Av Annie Johansen - 21 november 2009 16:30


Efter många om och men vann jag och M striden mot H. Det betyder att det blir skräckfilm hos mig ikväll. Efter det ska vi spela spel, det var vilkoret vi var tvungna att gå med på ;)

Det är det som är bestämt, annars får vi se vad som händer.


Nu måste jag städa en toalett och plocka undan lite på rummet innan de andra två kommer!


Vi hörs imorrn!


Av Annie Johansen - 21 november 2009 11:22


Bästa fanshyllning:

 

  

Mariette

 

Snyggast fanshyllning:

 

  

Erik

 

Bästa hyllning:

 

  

 Tove

 

Snyggast hyllning:

 

  

Reza


Av Annie Johansen - 20 november 2009 19:08


Efter att ha svettats floder inatt så steg jag upp tjugo i sju imorse, tog en dusch och sen bar det av till skolan.

Det är konstigt egentligen hur mycket man kan missa på bara en dag. Jag fick reda på en massa roligt skvaller idag, for example, och så fick jag reda på resultatet på no-provet - MVG - och så fick jag göra tyskaprovet idag oxå ;)

Tyskaprovet gick bra tror jag, jag läste igenom det säkert tio gånger så det vore förargligt om jag får något fel.


Det är ingen höjdare att missa en no-lektion dock, det blir lite förvirrande i och med att vi går igenom en hel del på ett 40 min. pass. Menmen, jag fattar väl det oxå så småningom.


Imorgon är det inget spec. planerat på dagen. Men kvällen ska enligt planer spenderas med M och H. Vi får väl se vad som hittas på, en runda till Ica för godisköp och sen en skräckis och Robinson på det kanske?

Nu ska jag ladda inför idol som börjar om 55 min.!

Av Annie Johansen - 19 november 2009 17:29


Men jag tycker ändå att alla ska ta vaxinet ;) Ingen har dött av lite feber.

Jag har legat hemma i soffan hela dagen, febern har sjunkit men är ännu inte riktigt borta, hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Jag har varit sjuk två ggr inom loppet av tre veckor. Det är skittråkigt!

Idag missade jag ett tyska-prov och dansen på idrotten. Är dte inte typiskt att man blir sjuk när man för en gångs skull gör något roligt på idrotten?


Nu ska jag sova lite innan Glee börjar.

Ont

Av Annie Johansen - 18 november 2009 20:57


Jahaja, man får tydligen inte anstränga sig efter att man tagit sprutan.

det första jag gjorde när jag kom hem var att göra koreografin till imorrn... så på den riktiga danslektionen fick vänsterarmen hänga vid sidan medan högerarmen fick göra det mesta. Nu kan jag knappt röra vänstran ;) hihi.


Jaja, det går väl över.


Och jag vill bara poängtera att detta inte är något gnäll, det är bara nyttig information. Det betyder att ni ska ta sprutan i alla fall, men ni behöver kanske inte göra samma misstag som jag ;)

Av Annie Johansen - 18 november 2009 17:14


Idag kollade vi färdigt på filmen på so:n. Det pissigaste slutet i världshistorien, huvudpersonen dog.

På musiken fick vi fylla i en enkät (stavas det så?) om mobbingen på skolan. Tråkigt. Vi hann inte så mycket på musiken men jag han klistra in lite ändringar i manuset och ändra lite här och var.

Sen var det dags för no. Läraren var inte lika speedad idag, han försökte hålla tempot uppe men misslyckades ganska snabbt, man kan ju inte vara glad och positiv hela tiden. Det gör ju vilken människa som helst utmattad.

På tyskan därefter satt vi vid datorerna och pluggade till provet imorgon. Jag har inte räknat glosorna till detta provet, men det brukar ligga runt 200 st. Fast det känns som om det är lite färre denna gången...

Ivfsh så kan jag de flesta.

Lunchen missade jag för jag var tvungen att sticka till tandläkaren i Karlshamn 12.15 Väl där röntgade de i käften på mig, de bytte tråd och flyttade lite på en bricka/platta, kalla det vad ni vill. Just nu spänner det som i helsike i tänderna!

Jag kan lätt glömma macka imorgonbitti, det får bli yoggi. Ni vet att när tandläkare bestämmer sig för att få gluggar att försvinna så får de gluggar att försvinna. Så det så. Sen är det bara en slump att de plågar oss medan de gör det.


Efter tandläkaren bar det iväg till Furulund där jag skulle ta svinisinfluensisvaxinis. Och som ni läste i inlägget här nedan så var det inte alls farligt.


En sak som är farlig är stormen utanför huset. Jag tänker inte gå till dansen idag i alla fall. Fast det hade jag inte gjort annars heller ;)

Hoppas det stormar hela natten, jag älskar att lägga mig när det stormar utomhus, det är rogivande ;)


Nu ska jag göra klart koreografin till dansen vi ska visa upp på idrotten imorgon och sen blir det middag för hela slanten.


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards