The Life of Annie

Alla inlägg under januari 2010

Av Annie Johansen - 6 januari 2010 17:08


Jag har varit ute och gått.


Jag har för närvarande ingen känsel i mina kinder eller läppar och från min högra näsborre hänger en lite istapp.


Kreta.

Av Annie Johansen - 5 januari 2010 18:06


Gissa vad som hände igår när vi låg i soffan och försökte hitta texttv:n? Jo, brandlarmet börjar pipa hysteriskt. Mamma trodde att hon hade tryckt på någon knapp och brodern likaså då han sa: "Va fan tryckte du på nu?"

Pappa låg inne i sängen och tog en s.k "Femminutare".

Det var bara att ta på sig alla ytterkläder och gå ut. I vårt hus är det fyra lägenheter och nästan alla stod ute i kylan och väntade på att någon skulle komma och stänga av skiten. För det brann nämligen inte. Jag har fortfarande inte riktigt fattade varför det började tjuta ;)


Det var gårkvällens drama iallafall.

Idag var vi ute rättså tidigt. Började med att  ta sittliften upp till toppen. Mmm, ingen bright idé, kan jag konstatera, då temperaturen låg på -20 grader. Mina skidglasögon jätteimmade igen så jag fick ta av de och det resulterade i stora isklumpar på ögonfransarna. Ni skulle ha sett pappa. Han såg ut som ismannen. Hela hans ögonbryn var helt vita och ögonfransarna likaså.

Nej, dte var inget kul. I backen var det fullt med s.k isbollar som gjorde att jag vurpade en gång och höll på att bryta benen 10 ggr. Inget roligt alls. Hur svårt kan det vara att ta bort isbollarna? Fan vad gör de som sitter på snöskotrar hela dagarna? Åker de bara runt? Har de inte ett jobb att sköta?


Det gick inte att vara ute så jättelänge. Jag tror vi gick in efter 1-1½ timme. Eller kanske två. Vi värmde oss med gulasch-soppa och, för vissa, varm choklad.

Sen slappade vi lite i soffan innan pappa tvingade ut mig i backen igen.

Missförstå mig inte nu. Jag gillar att åka skidor, det är kul. Jo, det är det faktiskt. Men jag fattar inte vad det är för fel på Kreta? Alltså, på Kreta går man runt i bikini hela dagarna och gör mest ingenting. Här måste man på med både det ena och det andra klädesplagget för att inte frysa ihjäl och dessutom får man inte en enda ledig stund med pappa i huset. Han är en slavdrivare. Man åker inte på semester med honom, man åker på ett träningsläger, eller rättare sagt ett slavläger.


Nej, nu måste jag sluta innan mamma sliter av mig huvudet. Hon berättade att hon i en av alla liftar hade funderat ut exakt vad hon skulle skriva på facebook så jag får väl låta henne göra det. Dessutom måste jag hoppa in i duschen nu för jag fryser tårna av mig!


www.stoppakissie.bloggplatsen.se

Av Annie Johansen - 4 januari 2010 16:01


Nu har vi äntligen skaffat internet. Herregud, mamma började få abstinens när hon inte kunde gå in på facebook tre ggr i minuten.

Det bråkar visserligen en hel del med mig, men huvudsaken är att det funkar lite ;)


Idag var det den första dagen i skidbacken. Förförra året när vi var här så var jag ute först i backen som fanns precis utanför våran stuga, men idag blev det inte så. Vi bor lite längre ifrån backarna men det är skitsnyggt! Riktigt modernt och spejsat, vi bor i det nya Skilodge Village. Den enda nackdelen är att det luktar konstigt på toaletten. Fast det kan vara för att pappa invigde den igår kväll när vi kom hit... Fast den lukten kan väl inte sitta kvar än? Eller tror ni den har fastnat i väggarna?


Det gick rättså bra idag. Första dagen hade vi tänkt att ta det lugnt, jag och mamma, pappa och brodern gick på de lite svårare backarna direkt.

Men efter ett tag i de gröna backarna så tröttnade jag, övergav mamma och hängde med pappa och brodern till några röda backar. Mmm, kanske inte första dan och speciellt inte när dte är så uppåkt. Jag får se till att vara där först någon dag ;) Jag uppskattar lixom inte de där otäcka isfläckarna som ploppar upp lite här och var när det är uppåkt.


Nej, nu vankas det mat så jag ska koppla ifrån internetet och käka.


Ps. Om ni såg några flygande grisar igår eller idag så är det för att mina fötter var varma igår. Eller ja, varma och varma, men de höll samma temperatur som resten av kroppen. Japp, det skedde i bilen påväg hit när det var ungefär en halvtimme kvar att köra.

Japp, nu vet ni det. Ds.


Av Annie Johansen - 2 januari 2010 19:47


Har ni sett den nya Ica-reklamen? Störtskön!



Av Annie Johansen - 2 januari 2010 17:21


Och så är det år 2010. Nyårskvällen var riktigt trevlig. Över förväntan måste jag säga. Vi hade jätteroligt med hemmagjord pizza, hallonpaj, en massa lekar och spel och så alla fyrverkerier vid tolvslaget! Här kommer lite bilder:


                

                

   

     

         

  

H fick världens speta i foten som Dr.Annie opererade bort

     

                  


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards