The Life of Annie

Alla inlägg den 13 januari 2010

Sur

Av Annie Johansen - 13 januari 2010 19:58


Jag är lite tjurig just nu. Min dator är jätteseg idag! Den vill ingenting som jag vill, och det är inte internetet det är fel på utan själva datorn. Jag försökte ladda upp en ny profilbild på Facebook men datorn är så seg så den kunde inte visa bilderna så jag hade inte en suck om vilken jag skulle ha. Jag tänkte att jag skulle rensa i papperskorgen, jag kanske har lite för mycket skit där, och så tänkte jag rensa bland bilderna osv. Men det går inte, eftersom att det vägrar att visa sig!

Skit, skit, skit!


Just nu har jag Det okända på i bakgrunden, hur smart nu det är när jag är ensam hemma. Och H har match så henne kan jag inte lura över...

Fast alla lampor som går att tända är i princip tända här uppe just nu. Pappa glömde släcka när han stack och jag orkar inte gå upp och släcka i taket!

Åh vilken fin glasveranda det var på tv:n! 

Jag kanske ska koppla över till Roomservice istället?


Jo, jag gör det.


Och så är jag tjurig över en annan grej oxå.

I julklapp fick jag en platt/locktång som jag hade önskat mig av min mormor. Babyliss Icurl heter den och är gjord för att locktångsamatörer som jag ska kunna locka håret.

Nu ska ni ha klart för er att jag inte har någon direkt låg IQ-nivå.

Nej, faktiskt inte.

Så jag borde klara detta, men det går inte! Mamma har fått prova men det blir ju inget snyggt! Jag vill inte ha sånna lockar!

Det är så irriterande att det inte går! Fan det är ju som att en lock genom att knäppa med fingrarna, så lätt ska det vara.


Nej, om jag skulle lägga mig ner och dö...Jag har så sådana problem, riktiga ilandsproblem faktiskt.


Nu ska jag rikta min fulla uppmärksamhet till Tommy och Mattias på Kanal5 och i pausen ska jag gå ner och äta allt som finns i skafferiet. Har man sådana problem som jag har så får man tröstäta.


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards