The Life of Annie

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Annie Johansen - 17 januari 2010 19:55


Oj vad jag är hungrig märkte jag nu... Vad ska vi göra åt detta? Jag är på övervåningen men maten, den är på undervåningen...


Min dag idag, mina damer och herrar, har inte varit mycket att hänga i eken.

Jag har inte en aning om var klockan var när jag vaknade, men jag satt mig i soffan på rummet och kollade på One last dance. Inget bra, inte den sämsta dansfilm jag sett, men konstig. Ni vet sådär konstig som en film kan bli om regissören är dansare, en sån där konstig dansare som är alldeles för djup för sitt eget bästa. Nej, titta inte på den gott folk.

När filmen var slut gick jag ner och åt frukost, 11.10 Sen joinade jag modern i soffan där nere och kollade på långskidsklassiker eller vad det var. Vad heter det när de stakar sig ett varv och sen lämnar de över till en annan lagmedlem? Långskidsstafett? Nu vet ni i alla fall vad jag menar.

Det kollade jag på och som sagt var så var det klassiker, från OS tror jag och både herrarna och damerna vann guld. (De svenska då alltså för er som trodde något annat).


När det var slut så fortsatte det med något annat som jag inte vet vad det heter.

Skit samma, det jag vill komma fram till är att det troligtvis var min och mammas förtjänst att både en svenk dam och en svensk herre tog guld.


Ja.


Tillslut tog jag mig upp från soffan och satt mig vid tv:n där uppe istället. Sen gick tiden, jag åt middag och nu är klockan 20.07. Duschat har jag gjort oxå förresten.


Vid middagen:

Brodern hade en kompis här hemma och när vi sitter vid matbordet kommer fadern hem från jakt. Han tar upp sin mobil, ger den till brodern och visar en bild på fyra döda vildsvin. Kompisen reser sig upp för att kolla, när han ser bilder kastar han huvudet bakåt lite lätt, lägger handen, lite sådär feminint på pannan och säger:

- Men Gud vad hemsk!

 

Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards