The Life of Annie

Alla inlägg den 15 januari 2010

Av Annie Johansen - 15 januari 2010 21:48


Nee, vad dåligt humör jag blev på nu när jag kom hem från bion! Kan vara för att jag välkomnades med en aggressiv pappa som bråkade med broderns datorn och tvingade mig att fixa helvetet. Men jag blev på så dåligt humör när han suckade hela tiden så jag kunde inte fortsätta. Jag gick och satt mig vid datorn istället.


Filmen var bra i alla fall! Cool, jag rekommenderar den.

Vi tog bussen vid stationen 16.40 och när vi kom fram till Bromölla så gick vi till Böckmans och åt chokladbolle och drack Pucko.

Senare, väl inne i biosalongen så välte killen bredvid M ut hennes popcorn, ungefär en fjärdedel och hon blev skitsur. Men hon vågade inte säga något om det, inte direkt till honom men hon pratade rättså högt när hon snackade med mig så syftet var nog att han skulle höra.


Annars idag så har dagen gått väääldigt långsamt! No-lektionen idag var dödstråkig. Inte för att det vi gör är tråkigt, men det verkade som om jag och M var de enda som fattade på direkten. Läraren förklarade i evigheter och ritade en massa saker och jag förstår såklart att han måste göra det om ingen annan fattar, men det är ju inte roligt när man själv fattade det från första början.

Eller hur?


Nej, jag tror jag ska gå och lägga mig nu, jag känner hur pessimistisk jag är!

Fast man ska ju inte gå och lägga sig om man är på dåligt humör... men det gör jag i alla fall, det är det enda sättet att komma bort från resten av familjen som är så överdrivet glada.


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards