The Life of Annie

Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Annie Johansen - 7 januari 2010 18:14


Idag var det inget roligt att åka. Det var kallt och jag vet inte, det var helt enkelt inte på min sida idag...

Jag och mamma inledde med en backe och sen satt vi oss på MC och käkade kanelbulle och chokladmuffin med mjölk. Mycket trevligare.

Fast denna händelsen har vi inte informerat pappa och brodern om, de mår nog bättre av att inte veta det. Och vi tänker absolut inte berätta det när vi för en gång skull, om än med lite dåligt samvete, kom in efter de. De trodde vi hade åkt hela tiden ;) Hihi


Men som sagt var, de mår bättre av att inget veta.

Annars idag har jag läst och läst och läst. Jag måste ju läsa ut svenskaboken så att jag, när jag kommer hem, kan sätta mig och snabbläsa den och göra anteckningar osv. Den är väldigt bra, även om man måste läsa om vissa meningar några gånger. Fast jag måste säga att jag nog ångrar det där jag sa om att jag vill prata som vi pratade innan, förr i tiden. Det känns lite stelt. Alltihop. En sån sak som att man vi matbordet kan föreslå att alla som sitter vis bordet ska ta en liten "promenad" bort till fönstret och beundra utsikten...Och alla samtal känns oxå lite spända och "falska".

Men det kanske är mig det är något fel på. Jag betvivlar visserligen det, men, man vet ju aldrig.


Jag hade en tanke på att köpa en cool mössa här i någon skrikig färg men när mamma så vuxet frågade mig om jag verkligen tänker använda den hemma och jag svarade att nej, den kommer bara användas här så förstod jag att jag nog ska strunta i det.

Till nästa år ska jag införskaffa en ny skidjacka så då kan jag lika gärna köpa en mössa oxå =)



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards