The Life of Annie

Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Annie Johansen - 29 januari 2010 20:18


Dagen började med fyra timmars förintelseavslutning.

Uppsatsen vi skrev gick bra, mitt slut är ruggigt bra. Eller det kändes i alla fall rättså bra när jag skrev det ;)

Provet på SO:n gick kanske inte riktigt lika bra...vill helst inte prata om det faktiskt. =)


Efter dom 4 timmarna så var jag helt tom i skallen. Som jag sa till H, det kändes som jag hade hela huvet fullt med rosa, små, fluffiga moln.

Därför var det skönt med spel på tyskan och därefter endast 25/80 min NO. Vi hade vikarie då våran fantastiska NO-lärare har lämnat oss för Sthlm.

Först var det tänkt att vi skulle ha vikarie och göra experiment, hur NO-läraren vågade ge vikarien den uppgiften det gruvar jag ännu över då röken som skulle uppstå tydligen var lite giftig. Den kunde i alla fall ge rännskit.

Men det blev inte av, experimentet då alltså. För vikarien var vikarie åt någon annan lärare så vi fick en annan vikarie. Denna vikarien är inte NO-lärare, inte ens lite så det var därför det inte blev något.

Vi kollade på två korta filmer och sen fick vi gå.


Efter skolan gick jag, M och H ner till stan. När vi varit där ett tag hade vi en timme att slå igen tills M:s buss skulle komma så vi gick in på ICA. Där kollade vi vår kunskap om namnen på vissa grönsaker och frukter, förundrades över att dom hade hela, frysta fiskar i frysdisken, löste kluringar på baksidan av cornflakespaket och sen ställde vi oss vid glassfrysen och diskuterade Ben and Jerry's. Jag fick reda på att M ännu inte blivit av med sin Ben and Jerry's - oskuld så jag bestämde mig för att ge henne lite tips om vilken smak hon skulle välja.

Medan jag gjorde det gick ett äldre par förbi och de tittade lite konstigt åt mitt håll så de hörde nog vad jag sa men fattade nog inte riktigt grejen då jag sa:

"Men M, när du blir av med din oskuld måste du äta den här!"


Farmor och farfar kom hit en sväng och farmor frågade om jag kunde tänka mig att sjunga på gammelmormors begravning om två-tre veckor.

Så nu har jag suttit i flera timmar och letat låtförslag. Får se vad det blir.

Har ni några förslag?


Ps. Danke für der lovley kommentar =) Ds.



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards