The Life of Annie

Alla inlägg under februari 2009

Av Annie Johansen - 14 februari 2009 18:49


Idag har jag haft en lugn slappedag. Jag vaknade vid 10, åt frukost och fastnade vid datorn. Sen tog jag på mig mysklädsel och satt vid tv:n några timmar. Sen gick jag in på rummet och spelade Guitar Hero i ännu fler timmar. Slet mig för att äta mat och fortsatte sen igen.

Just nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så att melodifestivalen börjar.


Brodern är nästan frisk =)


Farmor och farfar kom förbi en sväng och gav mig och brodern två hjärtan med en femtiolapp var. De kom in på rummet samtidigt som jag slet som ett djur för att få på klädslen på fåtöljen. De hjälpte mig, men jag tror inte att det är rätt....Mamma får ta en titt på det senare :P

Klädslen har blivit tvättad pga att en viss idiothund har pissat revir på den. Och nu är han hemma igen, suck.

Det är nämligen såhär, för att vi i familjen Johansen ska stå ut med hundkräket så lämnar vi bort honom till farmor och farfar ungefär tre,fyra dagar i veckan. Då får han vara där och leka med deras damphund och sen när han kommer hem är han lugn som en filbunke efter allt härjande.

Sen, efter två dagar är han lika hyper igen och då är det jätteskönt att de kommer och hämtar honom på onsdagen igen. =)


Nu ska jag äta kladdkaka =) Hej Hopp!



Av Annie Johansen - 13 februari 2009 22:53


Idag har det varit en riktig fredag. :P

Du vet, bra skoldag och fint väder. :P

Skoldagen började med ett no-prov, gick nog okej.

Sen var det engelska, glosprov, inget anstängande.

Sen hade vi so, satt vid datorn, inget ansträngande.

Sen skulle vi ha idrott, men fick reda på att Ingunn var sjuk, så vi fick gå en runda med Paula. Trevligt.

Sen kom vi tillbaka och då var det ungefär två och en halv timme tills vi skulle se galan. (Vi slapp matten pga galan). Vi åt och sen hade vi världens längsta håltimme, trevligt. Sen såg vi då galan och sen bar av det hemmåt.

Härligt =)


Min broder fyller år idag och han är sjuk. Han var i skolan och sådär men när han kom hem hade han feber. Just nu ligger han på soffan och pratar i sömnen och har jättehög feber. Stackarn...


Vad har jag själv gjort idag?

När jag kom hem från skolan satt jag mig vid datorn, läste bloggar och kollade läget på tradera.

Sen satt jag mig vid tv:n tror jag, och såg någon komedi på tv4 film. Sen....gick tiden och vips, så var klockan åtta och Let´s Dance började.


Nu har jag precis kollat på Samantha Who? och nu ska jag sova =)


Vi får se vad som händer imorgon. Men jag har sett att det står en kladdkaka i kylskåpet så jag kanske kommer att ägna dagen åt att smuggla in den på mitt rum och äta den i garderoben.



Av Annie Johansen - 12 februari 2009 16:03


Mina filmer från CDON har kommit! =D

I förgår kväll beställde jag filmer från CDON. Fame, Annie och en musikalbox med The Phantom of the Opera, Mrs.Henderson och Chicago. Trevligt =)

Får se när jag kan trolla fram tid till att kolla på dem =)


Idag hände det inget spec. i skolan....Maja hade ont i magen, Haag var sjuk, ja....Själv var jag på bra humör =) Julia fick en "ångerstattack och gick hem" på musiken så jag och Sara fick sjunga hennes tråååkiga låt. När vi slutade, satt Julia vid skåpen, alltså hade hon utfört en vanlig skolkning, inga ångerstattacker :P

Den tråkiga låten heter Kräm och den spelas av Kent. Första meningen på första versen är: Jag vill ha din ryggrad här.....hmmmm


Vi hade slöjd idag oxå. Jag har klippt och klistrat i mönstret och nästa vecka ska jag börja klippa i tyget. Det är oxå trevligt.


En skoldag kvar, sen är det sportlov! Min fader och broder ska till Gävle tre dagar på lovet och då ska jag och mamma gå på bio, kanske äta ute, åka till Väla osv. En massa saker som de inte behöver få veta :P Trevligt =)


Nu måste jag läsa no:n. Vi har prov imorgon och jag har inte läst det ännu. Jag tror dock att jag kan det, det är i så fall ljudet jag har lite funderingar över, men, hur svårt kan det va?





Av Annie Johansen - 10 februari 2009 15:57


JAG KAN TYSKAN!!!!! =D

Jihoo! Jag vet t.ex att bestämma heter entscheiden. Mmmm och jag vet att skolka heter schwänzen Mmmmm. =)


Nu har jag bara no:n att orora mig för. Suck.


Jag har fått den lixom riktiga tandställningen nu. Den där grejen i gommen ni vet? Japp, det sitter just nu i min mun. 

Tandläkaren sa såhär när hon var klar: "Ja, och så kommer du att få ett streck på tungan av gomgrejen - hon sa ju naturligtvis inte "gomgrejen" - och då kan tungan bli lite öm och tappa känslen lite så då kan det bli lite svårt att äta och svälja och sådär".

Jaha?! Okej. Jag tror att den där bantningsmetoden kommer att verka bättre än vad jag trodde...

Men, sånt får man ta. Fast, med tanke på att all mat jag äter fastnar i gomgrejen - jag sväljer knappt någon mat jag sparar det, typ som hamstrar - så kommer jag troligtvis att faktiskt se ut som en undernärd femåring innan jag kan börja äta igen.


När vi satt där hos tandläkaren så kom Håkan, han som ignorerade mig förra gången jag var där. Han frågade lite saker och vi kom in på de blå gummiringarna. Mamma berättade att hon hade ringt och frågat om det skulle göra ont och då hade receptionisten sagt: "Oh, NEJ! Det känns ingenting!" Då höjde Håkan på ögonbrynen och berättade att gummiringarna var det som folk tyckte var värst under "perioden".

Jaha, där ser man. Men det lugnade mig faktiskt lite för då vet jag att det i alla fall inte kommer att bli värre än innan. Men en liten stund senare sa han att jag nog kommer att ha ont i 5-7 dagar. Jag är lite öm i tänderna och gomgrejen tar död på mig men jag kan nog äta. :P


När jag kom tillbaka från tandläkaren hade jag matte i 20 min. Sen gick vi till aulan och kollade på Furulunds alla hjärtans dag -gala. Det var bra. Framträdanderna var kanske inte jättebra, musiken var bra men sången borde diskuteras. Men därimot så var Stoffe Eriksson, som håller i hela grejen väldigt rolig. Han borde bli komiker. =)

Eftersom att vi tittade på det så hade vi varken svenska eller so. Trevligt =)


Jaja, färdigsnackat för idag. Jag ska snart äta och sen ska jag läsa no. Blö



Av Annie Johansen - 9 februari 2009 19:24


Då har det gått en måndag till.

Jag är uttråkad. Jag är deprimerad, aggresiv, otålig, irriterad, säkert irriterande oxå och allt annat negativt man kan vara. Blööööö

Just nu skulle jag vilja försvinna. Resa bort någonstans. Det skulle vara sjukt härligt att åka till Kreta eller kanske till Usa någon stans.

Men så är det ej. Tyvärr


Det var dans idag. Det var inte kul.

Jag är så sjukt löjlig. Det är så löjligt att jag överväger att inte ens skriva om det.

Så därför gör jag inte det :P


Jag har suttit och övat på tyskan enda sen jag kom hem och nu är jag helt slut! Det enda ordet jag inte kan ännu är bestämma - entsch.....

Det vill inte fastna! AHHHHHH Suck!


Imorgon är det idrott.



Av Annie Johansen - 8 februari 2009 17:46


Helvetes jävlar!

Nu är det tredje gången jag skriver dethär inlägget! Det har raderats två gånger tidigare! Skit oxå! Det är inte lika roligt att skriva det andra och tredje gången!


Konfrimationen var inte lika dödstankegivande som den brukar. Det var faktiskt nästan trevligt :P


Just nu sitter jag och låtsasshoppar på H&M.com.

Låtsasshoppa är när man lägger allt man vill ha i Shoppingkassen. Sen sitter man och dreglar lite medan man tittar på varorna. Sedan stänger man ner sidan och gråter en skvätt för att summan på allt man vill ha är alldeles för hög för månadspengen...


Melodifestivalen?

Ja, Petra Mede var i alla fall sjukt rolig. Även om jag och mamma inte hängde med i alla svängar. Några gånger tog det ett tag innan vi fattade skämten. T.ex "Jaha, alla skottar och alkisar".

(Det sa hon när Scotts och Alkazar duellerade) =) Ha ha...

Jag är lite tveksam dock. Jag menar, Caroline af Ugglas?

Okej, låten var inte jättehemsk, men den passade lixom inte in där.

Om jag hade fått bestämma så hade Alkazar och Marie Sernholt (stavning?) gått direkt till globen. Emilia och Nina skulle gått till andra chansen och om jag hade fått bestämma i internationella juryn oxå så hade jag valt Emilia.

Men, nu är det inte så och vi får vara nöjda med besluten som tagits...


Näsrapport:

Jag befinner mig fortfarande på "Det tar aldrig slut" - stadiet.


Nu ska jag nog göra lite tyska.


( Gossip Girl ikväll kl.19.00 på Kanal 5 )



Av Annie Johansen - 7 februari 2009 15:37


Hejsan hoppsan!


Har nyss kommit hem från ishallen, har filmat 97-orna. De vann mot Frosta med 6-0 tror jag det var..... och det är ju bra =)

Det var snabbt tempo och det var en rolig match att filma.


Japp, jag har forfarande näsproblem. Fast nu rinner den inte längre nu har jag kommit in i det stadiet där det aldrig tar slut. Det fortsätter lixom upp i hjärnan så man är aldrig snorfri! Hopplöst!

Detta problem för med sig en rad med andra problem. T.ex: Man blir väldigt anfådd när man äter eftersom att man inte kan andas genom näsan. Och det är irriterande!


Igår somnade jag jättetidigt! Jag låg i soffan och kollade på Let´s Dance. Sen när nyheterna började så deckade jag. Detta ledde till att jag missade både slutet på Let´s Dance och Samantha Who? "Suck" Undrar när Samantha-reprisen går? Får kolla upp det.


Jahaja, idag börjar melodifestivalen folk! Jihooo! =)

Och för att förstöra denna glada stämning så kan jag berätta att jag ska på konfirmation imorgon. Blöööööö!

Jag kanske ska bli sjuk? Nej, men det är sjukt tråkigt. Om jag har tur så slipper vi göra så mycket. Eller skit oxå, jag tror det är imorgon vi ska spela teater....Buhuuu


Nej, nu måste jag äta något innan jag svälter ihjäl!



Av Annie Johansen - 6 februari 2009 21:17


Idag var jag hemma från skolan. Feber, blööö.

Jag har kollat på 24 maraton på tv400. Det var egentligen inte meningen, jag skulle bara kolla lite tills något annat bra började, men sen fastnade jag lixom. Helt hopplöst. Och jag har aldrig i hela mitt liv sett en serie som är så bra på att, hur ska jag säga, asså, det händer absolut ingenting i avsnitten, men ändå händer det så sjukt mycket. Det är svårt och förklara, ni fattar det bara om ni har sett det, men så är det i alla fall och det gör att man sitter kvar för man vill veta hur skiten slutar.

Igår handlade det om terrorister som de först försökte stoppa från att döda presidenten. Sen när de inte hann det så gick det vidare med att terroristerna stal ett kärnvapen som de skulle spränga så att en massa människor dog. Och vet ni vad? När klockan är, kanske lite över sju, och man tittar på avsnittet där man förmodligen kommer ta fast "ledaren" av terroristerna. (Jag har suttit och kollat sen 09.00 och väntat på detta moment). Tror ni inte att han dör?! Han hoppar från ett hustak och vips, där försvann han. Jaha, då är denna säsongen slut, tänker man. Men icke då, för då börjar det med att en av poliserna ska föras till fängelse i Kina och självklart hinner han rymma innan Secret Service (eller vad de heter) hinner hämta honom. Och nu idag när jag av en slump satt på tv:n och såg ett avsnitt så hade han nog rymt för typ tredje gången elr något.

Skurken i dramat (han som dog) lyckades rymma fyra gånger på ungefär fyra avsnitt.

Så varför tittade du på skiten då? Undrar ni.

För att det var många snygga poliser där såklart, =)


Jaja, nog pratat om det. Låt oss prata om min näsa.

Den rinner och rinner och rinner så nu har jag kommit på en smart lösning på problemet. För det är ju himla jobbigt att snyta sig hela tiden och om man inte har papper i närheten blir det ju ännu jobbigare eftersom att man måste gå på toa och snyta sig.

Så, det du gör är att du tar lite papper, en såndär ruta som det finns på toarullarna. (en ruta till varje näsborre). Sen så sätter du helt enkelt de båda pappersbitarna i näsborrarna. Då slipper du att näsan rinner jämt och ständigt.

Jag tycker det är skitsmart. =)



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards