The Life of Annie

Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Annie Johansen - 10 februari 2009 15:57


JAG KAN TYSKAN!!!!! =D

Jihoo! Jag vet t.ex att bestämma heter entscheiden. Mmmm och jag vet att skolka heter schwänzen Mmmmm. =)


Nu har jag bara no:n att orora mig för. Suck.


Jag har fått den lixom riktiga tandställningen nu. Den där grejen i gommen ni vet? Japp, det sitter just nu i min mun. 

Tandläkaren sa såhär när hon var klar: "Ja, och så kommer du att få ett streck på tungan av gomgrejen - hon sa ju naturligtvis inte "gomgrejen" - och då kan tungan bli lite öm och tappa känslen lite så då kan det bli lite svårt att äta och svälja och sådär".

Jaha?! Okej. Jag tror att den där bantningsmetoden kommer att verka bättre än vad jag trodde...

Men, sånt får man ta. Fast, med tanke på att all mat jag äter fastnar i gomgrejen - jag sväljer knappt någon mat jag sparar det, typ som hamstrar - så kommer jag troligtvis att faktiskt se ut som en undernärd femåring innan jag kan börja äta igen.


När vi satt där hos tandläkaren så kom Håkan, han som ignorerade mig förra gången jag var där. Han frågade lite saker och vi kom in på de blå gummiringarna. Mamma berättade att hon hade ringt och frågat om det skulle göra ont och då hade receptionisten sagt: "Oh, NEJ! Det känns ingenting!" Då höjde Håkan på ögonbrynen och berättade att gummiringarna var det som folk tyckte var värst under "perioden".

Jaha, där ser man. Men det lugnade mig faktiskt lite för då vet jag att det i alla fall inte kommer att bli värre än innan. Men en liten stund senare sa han att jag nog kommer att ha ont i 5-7 dagar. Jag är lite öm i tänderna och gomgrejen tar död på mig men jag kan nog äta. :P


När jag kom tillbaka från tandläkaren hade jag matte i 20 min. Sen gick vi till aulan och kollade på Furulunds alla hjärtans dag -gala. Det var bra. Framträdanderna var kanske inte jättebra, musiken var bra men sången borde diskuteras. Men därimot så var Stoffe Eriksson, som håller i hela grejen väldigt rolig. Han borde bli komiker. =)

Eftersom att vi tittade på det så hade vi varken svenska eller so. Trevligt =)


Jaja, färdigsnackat för idag. Jag ska snart äta och sen ska jag läsa no. Blö



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards