The Life of Annie

Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Annie Johansen - 3 februari 2009 21:00


Gick till skolan idag även om jag kanske inte skulle ha gjort det... Var med på tyskan och sen skulle jag till tandläkaren. Jag och mamma gick ner där och när vi satt i väntrummet så gick jag in på toa. Sen när jag kom ut så kändes det som om jag skulle svimma. Skitäckligt!

Mamma sa att jag var helt blek....Ivfsh så gick vi in till tandläkaren och hon satt i gummiringarna sen när vi skulle gå ut så gick jag nästan in i väggen (jag höll på å svimma :P). Hehe, pinsamt :P


Så, mamma tyckte att jag skulle gå hem, så det gjorde jag. Låg på soffan ett tag och sen började jag jobba lite på so:n. Kände mig bättre sen, så pass bra att jag kunde städa toaletterna :P

Ska till skolan imorrn, tror det i alla fall, jo, det ska jag. Det måste jag, jag får ett nervöst sammanbrott om jag behöver vara hemma en dag till. Det är pisstråkigt!


Jag tänkte på en sak imorse föresten. När jag vaknade så tänkte jag: "Usch, jag vill inte till skolan, jag vill bara vara hemma och sova". Sen tänkte jag: "Eller nej, det vill jag ju inte. Det jag vill är att sova längre, men jag vill inte vara hemma hela dagen". Så egentligen, när man tänker "Usch, jag vill stanna hemma och sova" så vill man egentligen inte det, man vill bara sova lite längre, men inte vara hemma hela dan. Hajjar ni?

Det hade varit skitbra om vi hade börjat skolan halv nio ist.


Tandställning: Nu har jag äntligen fattat hur tandläkarna har tänkt, vad gäller min tandställning. Jag tar det från början.

1. Drar ut fyra tänder       ok

2. Får gummiringar där uppe      ok

3. Tar väck gummiringar och får plattorna     ok

4. Sätter dit gummiringarna där uppe igen     ok

5. Får hela rälsen + gomgrejjen där uppe   

6. Får gummiringar där nere

7. Får räls där nere


Det är nämligen så att de först ska flytta överkäken så att de tänderna inte ska skada/förstöra tänderna där nere.

Jag har lixom inte fattat det innan. När tandläkaren har sagt:"Och så får du en ny tid nästa tisdag". Så har jag inte fattat vrf och inte frågat heller :P

Menmen, nu vet jag ju det iaf. =)


Nu ska jag nog gå och lägga mig =)



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards