The Life of Annie

Alla inlägg under maj 2010

Av Annie Johansen - 7 maj 2010 19:47


Dagen i skolan var långtråkig och gick väldigt långsamt.

Men efter skolan stack jag och mamma till K-stad för att inhandla nödvändiga saker till dansen och till kommande tillställningar. Jag kanske fotelifotar imorrn, men jag kan inte lova något ;)


På tal om dansen, vet ni vad min hemska mormor gör? Hon väljer sin egen dans på fredag istället för min dansshow. Nu, när jag är med i typ varje dans så kommer hon inte och kollar, hon som brukar "gnälla" över att jag inte är inne på scen tillräckligt. För jävligt asså, alla som tycker detta är förjävligt säger; "Förjävligt" på tre. Ett, två, tre Förjävligt!


Tror ni budskapet gick fram?

Du kan dansa någon annan fredag mormor!


Jag har alldeles nyss tryckt i mig en kebabsallad, skitgott men oh så mättande. Så nu håller jag på å' spy så mätt är jag.


Har biblioteket öppet på lördagar? Isåfall måste jag ner där imorgon...


Ha en trevlig fredagkväll!

Av Annie Johansen - 5 maj 2010 14:57


Jag är jättehungrig men jag kan inte äta för jag har så j*vla ont i mina tänder så jag skulle bara vilja slita ut skiten ur munnen! Jag åt kladdkaka för en liten stund sen, exakt hur mycket brukar ni tugga när ni äter kladdkaka?

Precis, inte alls, det slinker bara ner.

Mmm, det gör ont att låta något slinka ner! Då är det f*n illa!


Jag tror jag ska gå ner och ta en alvedon så jag kan äta något, jag ska dansa tre timmar idag så jag behöver mat annars kommer jag dö. Fast det gör jag nog i alla fall för jag kan inte danserna...


Glöm inte att köpa biljetter till showen!


Idag hade vi no-prov i jättemånga timmar. Det gick inte bra för mig i slutet, jag blev trött i huvudet och när jag blir trött i huvudet slutar jag ta saker på allvar och det är inte så bra när man har nationellt prov...

Men hur viktigt är No egentligen? ;)


Alvedon...sen macka, gud va gott med macka!

Av Annie Johansen - 4 maj 2010 17:24


Jag och skog går inte ihop, det är ingen nyhet. Så fort jag hör något som prasslar går det som ett rus i kroppen och jag gör något konstigt ljud ifrån mig och springer med jättehöga, små och snabba kliv en stor båge runt stället prasslet kom ifrån och några meter fram. Jag blir så jävla rädd ;)

Men för några veckor sen var jag på en liten skogspromenad och knäppte några bilder som jag tänkte lägga upp =)

Enjoy!


      

    

    

  

  

Av Annie Johansen - 4 maj 2010 17:03


Jag vill bara informera er om att jag nu har löst mina bildproblem, headern som finns på bloggen nu är dock inte den jag vill ha där så bli inte förvånad om jag får ett nytt utbrott inom en snar framtid när jag ska greja med en annan bild =)


Och så ska jag informera er om att det nu finns biljetter att köpa till Danskompaniets show!


When you wish upon a star

Datum: 14/5 och 15/5

Tid: 19.00 insläpp 18.30 

Kostnader: 40 kr för barn upp till 12 år. 80 kr för 12+

Biljetter finns att köpa på Tobaksaffären


Så köp nu biljetter! Kom och kolla, ni kommer inte å ångra er!


Av Annie Johansen - 4 maj 2010 15:58


Hade So som första lektion idag, vi gjorde uppgifter om I- och U-länder oxå fick vi reda på hur det gick på Islamprovet vi hade för någon vecka sen. Jag hade MVG =D


Efter So:n skulle vi ha svenska och jag skulle redovisa. Men jag hade lite problem och det var;

1. Jag skulle vara sist av 5 pers. och jag var tvungen att gå 15 min. innan lektionen slutade för att jag skulle till tandläkaren.

2. Jag hade inte sagt till lärarinnan att jag behövde tv:n till redovisningen.


Därför var min tanke att få göra det först på lektionen imorgon istället för idag, men lärarinnan tyckte att jag kunde göra det först av alla istället. "Typiskt", tänkte jag ;)

Men när dte var över kändes det så skönt! Nu slipper jag tänka på det mer. Och det gick faktiskt bra, det kändes bra i alla fall =) Hoppas dom som lyssnade uppskattade det ;)


Pappa kom och hämtade mig och så stack vi till Karlshamn där tandläkaren skulle få besök av lilla mig. Dom tog bort "pinnen" jag har haft i gommen, det roliga är att jag inte känner någon som helst skillnad.

Sen bytte de tråd där uppe, vet inte varför för jag hade redan den tjockaste, men spänner gör det i alla fall...


När jag kom tillbaka till skolan hade vi matte. Vi håller på med NP Muntliga i matte just nu så vi har ingen lärare på lektionerna, därför får vi uppgifter som vi lägger fram på katedern sen så att lärarinnan kan se hur mycket vi har gjort, jag gjorde tre uppgifter idag.

Inte bra.

Men jag skrev en liten hälsning nere på pappret så hon fattar varför jag var så seg idag ;)


På musiken snackade vi om avslutningslåtar och jag och två tjejer till stannade kvar efter snacket och övade på en låt som vi nog ska sjunga på avslutningen. Trevligt, trevligt =)


Nu har jag suttit vid datorn så det räcker, nu ska jag göra läxor, måla naglarna och sen ska jag nog sova lite ;) Ta en liten powernap såhär på eftermiddagen, det låter väl trevligt?


Av Annie Johansen - 3 maj 2010 18:01

Tack så mycket för hjälpen med mitt bildproblem, jag ska ha skitkul när jag försöker klura ut hur det ska göras ;)


Igår var det söndag och sidan bråkade med mig och alla andra bloggare (mamma) så jag kunde inte komma in och informera er om min extremt händelserika söndag. Men gråt inte, det kommer en ketchup (catch-up) nu ;)


Dagen började med att jag vaknade tidigt, åt frukost, solade litegranna, sen gick jag upp och satt mig vid tv:n och efter ett tag kommer brodern upp och säger att mamma behöver hjälp i källaren.

När jag kommer ner ser jag en massa vatten på golvet i tvättstugan, översvämning...så det var bar till att börja moppa upp vatten.

Jag och mamma moppade ihop 10 liter tillsammans, sen skulle hon golfa och pappa, som nyss stigit upp, lovade att slänga i sig en macka och sen komma ner och hjälpa mig.

Men han kom inte...så jag fick moppa ihop 20 liter själv.

Fattar ni att det var 30 LITER!? Det är jättemycket vatten!


När jag var klar där satt jag mig och kollade på Stolthet och fördom. Sen filurade jag lite på svenskaredovisningen som jag ska ha imorgon och sen gick kvällen.


Idag har det varit måndag hela dagen och jag kom hem från dansen för en stund sen. Vi ska ha en extraträning på söndag...halv 9...på morgonen.

"I love you miss X"


Nu ska jag käka något gott, sen ska jag filura lite mer på svenskan, sen ska jag duscha och klockan 20.00 är det dags för 90210.


Av Annie Johansen - 1 maj 2010 16:37


Hur fan kan bilderna jag tar med min digitalkamera, bara helt plötsligt bli större än dom varit innan!?! Jag blir så jävla trött! Hur formaterar man om skiten?


By the way, ni får stå ut med en ful blogg tills jag figurerar ut en satans lösning på pisskiten

Av Annie Johansen - 1 maj 2010 15:06

  

Brodern är med en kompis idag som han inte har träffat på ett tag. Dom har känt varandra sen dom föddes men har umgåtts mindre och mindre med åren. Men det som är så coolt är att det aldrig är pinsamt tyst eller så som det lätt kan bli när man inte träffats på ett tag. Dom umgås lixom som om dom är varje dag, just nu är dom inne på broderns rum och gallskriker till "Var ligger landet där man böjer bananerna" ni vet den av Nicke och Mojje?

Haha, tror jag har hört två toner som varit rätt än så länge ;)


  



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards