The Life of Annie

Alla inlägg den 22 maj 2010

Av Annie Johansen - 22 maj 2010 18:58


Här åkte jag iväg med förväntningen att Sverige, verkligheten, lixom skulle stanna upp medan jag var borta. Att alla, så fort jag lämnat landet, skulle säga; "Men vänta, vart tog Annie vägen? Jaja, vi får väl vänta på henne då"

Men icke, nej här kommer man hem och märker att det har blivit sommar! Hur chockerande var inte det på en skala?

Jag har faktiskt nästan lite panik över att jag har missat en vecka av verkligheten, jag får nog ringa någon...en vän, "jag väljer att ringa en vän."


På Kreta är det bergigt som f*n, bara så du vet det M. När vi åker dit tillsammans så kan vi vandra där serru, eller ja, du kan vandra...som vi alla vet föredrar jag nog plan mark.

Jag har varit på Kreta tre ggr. innan och aldrig lagt märke till att det faktiskt är då bergigt som det är. Helt sickt.


Ja just det, jag har varit på Kreta i en vecka föresten, för er som lixom inte vetat det. Det var trevligt där, alla kypare på restaurangerna har humor, nästan alla människor som jobbar i affärerna är trevliga och vädret var helt okej. Det sämsta vi har haft på Kreta någon gång, men helt okej. jag blev skitsur när jag fick reda på att ni här hemma inte led någon vidare brist på solsken ni heller, jag hade gärna sett att det regnat litegranna nu när jag var iväg. Jag är en hemsk människa och jag vet om det =)


Jag har även lite panik över att jag inte vet vad jag ska skriva, jag har en massa att skriva men vet lixom inte vart jag ska börja, jag är rädd att glömma något så allt kommer upp i huvudet på en och samma gång och jag hinner lixom inte med mig själv riktigt. Jobbigt läge.

Men en sak hann jag fånga innan det flög iväg igen.

Hela veckan låg jag vid poolen och väntade på att någon svensk artist skulle spelas i poolbaren men inte förns igårkväll fick jag höra det. Agnes, ni vet Idol-Agnes, hon spelades, och efter henne spelades Westlife och Kelly Clarkson m.f stora stars. Coolt tycker jag.

Jag kan meddela att Kreta har hottat upp sig när det gäller musiktrenderna. innan kund eman nästan bara höra en massa grekiskt jaddajalla men denna veckan har jag hört allt från grekisk folkmusik till phantom of the operalåtar. Jajjemensan, dom har kommit ifatt oss rättså bra på senaste tiden.


Jag känner att jag nog måste slita mig nu.

Jag har saknat er.

Ni har saknat mig. I know you have ;)

Nu skills vi åt igen

Men våra vägar ska snart korsas ännu en gång

Jag borde skriva en sång


Shit vad jag är poetisk när jag sätter den sidan till, eller hur?


NOT



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards