The Life of Annie

Alla inlägg under oktober 2009

Av Annie Johansen - 19 oktober 2009 18:27


Imorgon är det en vanlig tisdag. På onsdag har alla i skolan matteprov. På torsdag har vi någon gymnasieinformation igen, vi missar engelskan, svenskan och musiken, tror jag. På fredag är det Halloween-gala vilket bryter schemat lite. Trevligt =)

Sen på lördag ska H, M och jag till K-stad. På tisdag ska jag, mamma och mormor till Ullared. På torsdag ska jag och familjen till Tyskland och någon gång nästa helg ska jag nog på bio, som det ser ut nu.

Det låter väl trevligt? =)


Idag var det en helt vanlig tråkig måndag. Alla lektioner var vanliga och maten var vanlig (vilket kanske inte var särskilt negativt med tanke på förra veckans matsedel). På hemkunskapen bakade jag och H bröd, jag har faktiskt inte ätit det ännu, vi hann inte äta det på lektionen och efter skolan stressades det iväg till dansen.

På dansen har vi nu, typ, gjort klart två danser. Vi ska ha en tredje som vi började på idag. Det är bara det att om fyra veckor är det show, sååå, vi ska lära oss en hel dans på fyra lektioner!! Jo tjena mittbena!

Så nu måste jag sätta på låtarna och tokträna de andra två danserna så att de verkligen sitter!


Men först ska jag göra lite annat nödvändigt, t.ex blogga klart.

Vad var det nu jag skulle skriva?

Jo just det, för det första så missade jag säsongstarten av Gossip Girl igår!

Och för det andra så har jag kommit på vad jag ska klä ut mig till på avslutningsfotot i nian. Jag vet, det är ett tag till, men det är lika bra att vara förberedd =)

Vad jag ska vara tänker jag dock inte skriva, med risk att någon tar idén. Det finns nämligen människor, tro det eller ej, som har lite svårt att komma på saker själv och därför måste ta andras. =)


Nu ska jag hoppa ur soffan och dans igenom danserna!


Av Annie Johansen - 17 oktober 2009 19:21


Vi var på Michael Jackson tributen idag. Det var kul, det varade bara i en halvtimme, men det var kul. M och H stod med och fnittrade för att de tyckte inte att de hängde med riktigt. =) Något som jag fann rättså ogenomtänkt var att det är en stor jäkla pelare placerad mitt i danslokalen. Därför var det lite svårt för alla att få plats, menmen =)

Tjejerna som höll i det var duktiga, så klart =)


Efteråt började det regnade medan vi väntade på våran skjuts så vi sprang över vägen bort till laserdoomet (?). Där hittade vi skydd under ett tak vid de gamla järnvägsspåren. Där dansade vi lite medan vi väntade. Frös gjorde vi oxå, det var sjukt kallt.


När jag kom hem satt jag mig i soffan hos mina bakfulla föräldrar (de var på sik-fest igår). Vi kollade lite på tv, jag övade på dansen. Nu sitter vi och kollar på Tjenare kungen. Jag försökte övertala den övriga familjen att den inte var något vidare, men de vägrade lyssna. Vad är det med sveiges producenter? Varför måste de alltid visa sex och fyllespyor så detaljerat? Vad är det dom vill visa? =)

Nej, jag väntar på Kung Fu Panda som visas på någon Canal+ kanal klockan 21.00 Tacka vet jag tecknat!

Där har de aldrig sex och de är aldrig fulla heller.


Av Annie Johansen - 17 oktober 2009 12:03


Bästa kille: 

 

  

Eddie

 

  

På delad förstaplats, Erik.

 

Bästa tjej:

 

  

Reza

 

  

Delad förstaplats, Erika.

 

Snyggast klädda kille:

 

  

Eddie

 

Snyggast klädda tjej:

 

  

Erika

 

Dethär med delade förstaplatser var det egentligen inte meningen att det skulle förekomma här. Men, jag kunde faktiskt inte välja. Engångsföreteélse, förhoppningsvis.

 

Av Annie Johansen - 16 oktober 2009 20:41


Z: "Det är faktiskt vetenskapligt bevisat att man får hjärntumör av dålig musik."

Detta uttalande skedde i samband med att vi satt och trackade en vän för hans hemska musiksmak. Egentligen pratade vi om hjärntumören man kan få från strålningen från mobilen =)


Nu sitter jag här i tv-soffan och tittar på idol. Ska snart gå ner och hämta chips och andra onyttigheter.

I skolan idag hade vi oförberett hörförståelsetest på tyskan. Det kändes som om det gick rättså bra, tills vi gick igenom det, då märkte jag att det inte gick såå bra. Inte jätteilla, men inte så bra heller =)

På no:n skar vi i grishjärtan. I början var jag skeptisk, sen tyckte jag det var kul, men i slutet (när det började lukta) så fann jag inte så mycket nöje i det längre.

Jag tyckte det var lite äckligt när läraren kom fram och stack in sina fingrar i två olika "hål" och sen lixom hade de där i. Precis som med en sån där sak som fina damer har i gamla filmer, en slags "pälstunnel" som man har händerna i. Fattar ni vad jag menar? Sådär såg det ut, fast med hans fingrar.


Imorgon ska jag och två vänner på Michael Jackson tribute och dansa järnet. Härligt med lite inspiration nu ikväll! Åter till idol!


Av Annie Johansen - 15 oktober 2009 19:53


No-lektion. Vi ska göra en uppgift där vi ska studera varandras ögonvitor. Läraren kommer fram till oss för att se hur det går/vad vi håller på med.

Jag -Glöm att jag gör det, jag har sminkat mig!

Läraren masserar tinningarna, suckar och kollar bedrövat på mig.

 

Vi har besök av två poliser, alla i nian sitter i aulan. Det är frågeställning och en, nyligen brunett, räcker upp handen.

Elev - Asså, hur mycket måste man typ, asså, hur mycket måste man typ dricka för att inte få köra typ moppe?

Av Annie Johansen - 14 oktober 2009 17:28


Vi hade klassråd idag.

Kf:arna (klassföreståndarna) skulle gå igenom likabehandlingsplanen eller något liknande:

Kf: "Man ska inte diskriminera någon för deras sexuella läggning, blablabla, blablabla, och alla ska få bestämma vilket kön dom vill vara"

Klassen bröt ut i gapflabb och även om Kf inte erkände det så tror jag att det tog ett litet tag innan han förstod vad han hade sagt.

 

Vi fick våra omdömmen idag. Det var possitivt och bra, kanon =) Nu ska jag ner och äta för min far börjar bli aggressiv! Ikväll är det dans och Grey's Anathomy!

Av Annie Johansen - 13 oktober 2009 18:52


Våran hund har gått och blivit en aggressiv rabieshund.

Okej, inte riktigt, men han rymde och bet ihjäl minst två kaniner idag.

Mm, jag vet, helt sjukt. Jag kan inte riktigt tro det faktiskt =) Visst, han är skum och väldigt irriterande, men inte trodde jag att han var en såndär köttätare. Lite obehagligt faktiskt, tänk om han tar en tugga av mig om han blir sur =)

Förlåt till alla djurvänner där ute för att jag skämtar bort det hela, men det är så jag gör. You have to forgive me =)


I skolan idag fick jag reda på att jag fick *trumvirvel*...MVG på So-provet! Jihoo! Inte illa, I'm happy!


Berättade jag om maten i skolan igår? Det var ungsbakad lax eller något liknande som smakade vatten, en gul sås som smakade vatten och potatis som var hårda. Det enda som smakade var morötterna.

Vi hoppades på att få godare mat idag men icke. Okej, det var lite bätte, men ingen höjdare. Potatisgratäng - blööö! - och kalkonbröst, eller något sådant. Usch och fy och blä. Hoppas mattanterna skärper sig till imorgon. De förstår inte att de inte ska ge sig på utmaningar, så som lax och kalkonbröst, som de inte klarar av!


På idrotten idag fick jag nästan en softboll i huvudet. Det var en av killarna i klassen som troligtvis inte hade någon annan att ta ut sin ilska på så han riktade kastet rakt mot mitt huvud.

Eller inte, det kan ha kommit en liten bit ifrån mitt huvud, men det kändes som om den kom flygandes rakt mot huvudet =)


Nu är det snart dags för Ugly Betty gott folk, och efter det Desperate Houswifes =)


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards