The Life of Annie

Alla inlägg den 28 september 2009

Av Annie Johansen - 28 september 2009 19:31


Fyra tjejer ~17 sitter på bussen som avgår från Rådhuset och åker förbi Kronobergshäktet.
Tjej 1: …och där sitter alla fångarna. I det huset!
Tjej 2: Va?
Tjej 1: Ja.
Tjej 3: Asså… Mitt i Stockholm? Även de från… (Hon fortsätter med avsmak i rösten) …landet?

Av Annie Johansen - 28 september 2009 19:30


Vi hade orientering i skolan idag. Jag och M tävlade så vi skulle upp till Ryssberget (de som inte tävlade var i stan). Vi tog oss dit tillsammans med L och när vi kom fram fick vi stå och vänta ett tag innan vi fick sticka iväg.

När vi kom till första kontrollen så märkte vi att två andra par hade "tagit lång tid på sig" och vi förstod att vi troligtvis skulle behöva springa efter de hela tiden. Men vi bestämde oss för att ta en annan väg ist.

Jag sprang med en människa som tycker att vägar och stigar är rättså överskattade. Det betyder att vi sprang mycket i högt gräs, skog osv. Taggiga buskar oxå.

Menmen, jag gnällde bara lite =)

Vi hittade kontroll efter kontroll, en gång hade vi nästan gått vilse, då sa jag: "Jaja, vi får titta oss omkring så kanske vi ser den (kontrollen)" Och jag hann inte ens säga färdigt meningen innan jag såg kontrollen lite längre in i skogen. Kalla det vad ni vill men jag kallar det skicklighet!


Vi sprang på och jag tror att vi hittade typ, 17 elr 18 kontroller. Vi hittade alla vi letade efter =)

Vi märkte att tiden började ta slut så vi började springa tillbaka och tog en kontroll på vägen. När vi kom fram, hade lämnat in pappret, kartan och kompassen och stått och väntat på ingenting i kanske fem minuter märkte vi att vi hade en kvart kvar! På det kvarten hade vi hunnit med, i alla fall två kontroller till! Frustrerande!

Menmen, det är sånt som händer, några andra som kom in lite efter oss hade hittat fem kontroller.Otur? Njaa....


När jag kom hem åt jag, bytte om, tittade lite på tv och sen cyklade jag till dansen. Det var kuligt, även om jag var nära att somna stående!

Efter dansen cyklades det hem, sen la jag mig på soffan och somnade nästan, men mamma tvingade upp mig. Jag åt, läste i någon gymnasieinformationskatalog och nu har jag kollat alla bloggar och duschat.

Nu är det snart Idol och efter det ska jag försöka hålla mig vaken till Svenska Hollywoodfruar.

  

Imorrn ska jag och två vänner till K-stad. Jag har bestämt mig för att inte bestämma vad jag ska leta efter eftersom jag aldrig hittar det jag letar efter, men en sak är ett rosa, flätat armband som tydligen ska finnas på Guldfynd för 69:-. Det är någon Rosa Bandet - grej. Man kan tydligen köpa någon rosa påse med bilar så går pengarna till Bröstcancerfonden oxå.


Nu ska det ätas lite yoghurt med crunshi!

Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards