The Life of Annie

Alla inlägg den 12 september 2009

Av Annie Johansen - 12 september 2009 15:18

  


Idag ska vi ha kalas för min kära pappa som fyller år.

Eftersom att ni var pinsamt dåliga på att ge mig förslag på vad jag kunde köpa så begav jag mig till H&M där jag tillslut bestämde mig för att han behövde ett par nya pyamasbyxor. Så det blev ett par svart, vit, grå, blå rutiga sådanna. Jag stod och valde mellan de och ett par knallrosa kallingar. Men de rosa coolingarna får bli en julklapp istället. =)


Som vanligt så hittade jag en massa snyggt eftersom jag inte har några pengar. Eller jo, jag har typ 300:- kvar av barnbidraget som jag fick en vecka tidigare förra månaden och med detta vill jag understryka hur sparsam jag faktiskt kan vara! Men jag vill lixom hålla i de lite. En anledning är att jag, mamma och mormor snart ska till Ullared och även om jag nästan aldrig hittar så mycket som jag tror att jag ska hitta där så krävs det ju ändå en del pengar för att åka dit. Den andra anledningen är att jag håller lite koll på några akutioner på Tradera.

Det finns spec. en vit tröja som jag har förälskat mig i. Det var kärlek vid första ögonkastet och fram till igårkväll låg den påå 3:-. När jag gick in nu nyligen för att kolla läget så hade den gått upp till 51:-! Och med frakt kostar den då plötsligt 99:-. Men det struntar jag i för jag ska ha den tröjan. Om jag så ska dö på kuppen så ska jag i alla fall, fan i mig, ha den på begravningen! Så det så!

Så jag kastade mig in och la några bud och nu har jag lagt 70:- som min gräns.

Hoppas den inte blir för dyr dock för jag har några andra grejer oxå som jag är sugen på =)


Menmen, nog snackat om det. Oj! Gästerna kommer nu när som helst! Och här sitter jag och bloggar!


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards