The Life of Annie

Alla inlägg under april 2009

Av Annie Johansen - 15 april 2009 22:03


Jag har helt sjuk träningsvärk efter idrotten igår! Helt sjukt! Så ansträngande var det faktiskt inte, jag kan inte fatta att det gör så ont. Jag har ont i vänstra skinkan, låren, knäna (!?) och smalbenen. Trodde det skulle bli lite bättre med dans, men icke.


Idag efter skolan la jag mig och läste i soffan. Tiden flög iväg och VIPS! så var klockan 17.20 och det var dags att gå till skolan för utvecklingssamtal.

Som vanligt glömde jag säga en massa som jag hade tänkt att jag skulle säga. Så är det alltid! Jag får hjärnsläpp när jag går på utvecklingssamtal och det enda jag kan säga är ja, nej, le och nicka :P

Menmen, fick i alla fall lite mer sagt idag.


Sen blev det mat, någon fisk, ris och sås. Jag la mig och läste lite till och sen bar det av till dansen. Det var trevligt. Vi har bestämmt att vi ska ha pyamasbyxor och vitt linne i en dans när vi ska vara lata och trötta och sitta på en stol och dansa en tredjedel av dansen. Vi ska även ha, ni vet, såndär tyglapp som man har för ögonen när man sover? Sån ska vi ha :P

Trevligt, trevligt.


När pappa hämtade mig och vi åkte och tankade.

Nu har jag suttit här och tittat på Room Service och Grey´s Anatomy.

Issie har cancer =( Fast det har jag vetat länge, jag råkade, av missatag, läsa det på internet. Jag tror faktiskt att det var på msn:ns förstasida som det stod något om det och jag bara såg det. Det var inte meningen! Sen råkade jag ju läcka det till mamma och hon blev jättesur =)

Men på sidan stod det dock att hon skulle dö, men enligt andra källor så har manusförfattarna inte bestämt sig för om hon ska dö eller ej.


Nu, ska jag lägga mig och läsa innan jag glider in i drömmarnas värld.


Av Annie Johansen - 14 april 2009 21:39


Hade en nära döden upplevelse imorse när jag var tvungen att gå upp 06.15 =O Helt sjukt att man faktiskt kan tvinga oss barn till något så hemskt! Vi behöver ju våran sömn som växande tonåringar och vilken idiot som helst fattar att, är man 15 lägger man sig inte åtta - speciellt inte om det är dubbelavsnitt av Desperate Houswives 21-23 - och därför borde vi inte börja skolan förns klockan halv 10.


Bortsett från det så var första skoldagen rättså bra =)

Vi började med tyska, fortsatte med musik, lunch - fläskpannkaka, urk! - idrott - roligt =O - matte, svenska och so.


Annars har jag inte gjort något roligt idag. Tittat på tv och suttit vid datorn, det vanliga. Jag hade planer på att lägga mig och sola/läsa i uterummet ett tag, men jag glömde bort det :P

Så kan det vara =)


Imorgon går jag till 15.20, jag ska på utvecklingssamtal 17.30 och så har jag dans 19.15 Trevligt :P



Av Annie Johansen - 13 april 2009 21:38


Idag väcktes man då vid, halv nio. Vi sjöng för mamma, som, by the way, fyller år idag. Hon fick presenterna och sådära och sen åt vi frukost.

Efter frukosten målade jag ena sidan av den andra skåpluckan. Har jag skrivit om den första?

På burken står det att den ska torka i en timme i 23 grader. Jag vet att det inte är 23 grader ute, men det tog 4 och en halv timme innan det nästan hade torkat :P


Jag vände på den i alla fall och målade den andra sidan.

Ja, sen solade jag lite och läste, sen kom mormor på besök och jag satt lite vid datorn och nu har vi precis kollat färdigt på en film. An unfinished life med bl.a Jennifer Lopez. Den var riktigt bra, jag rekommenderar den. =)


Imorgon är det skola.... "Djup suck"


Av Annie Johansen - 13 april 2009 09:45


Tror ni att min pappa älskar mig om han väcker mig genom att stå en meter från sängen och peta på mig med sin stor-tå??

Av Annie Johansen - 12 april 2009 21:54


Idag har väcktes jag exakt klockan 09.00 Jag gick upp, upptäckte till min förfäran att jag hade ont i halsen, åt frukost och letade ägg i trädgården.


Klockan 11.00 var det dags för påskdagsmässa. Jippi! Så sjukt långtråkigt! Det varade i 1 timme och 18 jävla minuter! Varför varar det aldrig så länge när vi har gruppträff innan, så att man slipper lite av den??


Annars har jag inte gjort något spec. idag. Jag har bara slappat runt, låg lite i solen och läste en bok, satt lite vid datorn.

Nu sitter jag i alla fall och tittar på Yours, mine and ours tsm med familjen.


Nu börjar det igen!

Av Annie Johansen - 11 april 2009 16:35


Idag har jag varit nere på stan med mormor, mamma och bror. Jag och brodern gick en runda själva - mamma fyller år på måndag - och jo då, efter lite letande så hittade vi grejer :P

Har dock ingenting att slå in det i....får ta tidningspapper. När ska jag hinna det??


Japp, vi var nere i stan, fikade, gick runt lite och GISSA vilken jag såg på Schach Matt!

Har ni sett Familjen annorlunda? En av de familjerna, de som åkte till London, mamman och den äldsta dottern var där! Coolt :P

Lite senare såg jag pappan oxå :P


Jag inhandlade ett par beiga chinos idag. Trevligt =)


Nu, om 40 min. kommer familjen Knese på besök. Vi ska käka lite och sådära.


Imorrn känns det som om jag har skitmycket att göra, men jag tror inte att jag har det egentligen... Jag ska till kyrkan klockan 11.00, jag ska slå in mammas paket och så var det något annat som jag tänkte på att jag skulle göra...JA! Jag får inte glömma Gossip Girl klockan 19.00 imorrn! Gud förbjude!



Av Annie Johansen - 10 april 2009 20:01


Ipren! En skänk från ovan är en underdrift! Ett mirakel-piller!

Jag tog ett efter maten när det gjorde skitont i tänderna och VIPS! så gick det onda över! =)

Jag har haft ont hela dagen egentligen, men jag vågade inte ta någon tablett eftersom att jag inte åt ordentligt pga att det gjorde ont och om man inte har ätit något innan man tar en tablett så spyr man...


Annars idag så har jag målat en skåplucka till mitt rum. Blev bra, tycker jag i alla fall, pappa hittade något att klaga på. Lyssnade dock inte, så jag kommer inte ihåg vad :P


Jag har ägnat någon timme framför datorn nu och tittar just nu på Talang.

Ska nog gå ner och se om jag hittar något att äta, får passa på nu när jag inte har ont :P


Av Annie Johansen - 9 april 2009 21:32


Idag åkte vi då till Karlshamn. Tanken var att vi, efter att jag fått rälsen, skulle gå en runda på stan, men jag kände inte för det (!) så vi åkte hem ist. Vi skulle lämna skivor på biblioteket och eftersom att vi ändå var i stan så gick vi inom Schack Matt. Jag hittade en massa som jag provade men inget som föll mig i smaken. 


Efter det så åkte vi till Bromölla för att hämta något spel som broderns kompis hade glömt att ta med sig. När vi kom hem, åt jag yoggi, sen la jag mig i soffan och började läsa i engelskaboken som vi skulle läsa ut på lovet. Jag läste ut hela skiten! Skönt, nu slipper jag tänka mer på den =) 


Vid fyra åkte vi till farmor och farfar och åt påskbord. Jag kunde dock inte äta något. Inte för att det gör ont och spänner - det gör det i och för sig men inte så mycket så att jag inte kan äta, det har varit värre - . Nej, den nya grejjen är att jag faktiskt inte kan tugga. När jag biter ihop så slår mina övre framtänder emot plattorna på de nedre framtänderna så jag kan inte bita ihop ordentligt. Detta leder till att jag inte heller kan tugga ordentligt och detta är ett rättså allvarligt problem :P Om tänderna inte ändrar sig så kommer jag ju inte kunna äta ordentligt på två år! Jag kommer DÖ!


Efter påskmiddagen hos farmor och farfar skulle jag på gudstjänst. Jag ville inte gå själv - ingen polare skulle dit - så jag släpade med mig resten av familjen. Hela grejen började med en psalm och det första mamma gör är att bete sig som en omogen tonåring och börjar fnissa. Vilket då får mig att oxå börja fnissa.Min otålige och ouppfostrade bror kunde inte sitta still, viskad högt, viskade högt under nattvarden när en massa människor satt och bad, han stod när man inte skulle stå och han satt när man skulle stå. Min far skötte sig hyfsat bra om man bortser från att han gäspade och ungefär tio minuter innan det var slut sa: ”Får man gå hem nu?” 


Nu ska jag nog borsta tänderna och gå och lägga mig. Fast när jag tänker efter så är jag inte trött... 


Vet ni förresten vad jag tror? Jag tror att jag blir lycklig av mat. Jag är nämligen deprimerad och eftersom att ingenting dåligt eller deprimerande har hänt - förrutom att jag inte kan äta - så måste det ju bero på brist på mat. Får se om jag överlever... I värsta fall får mamma ta över bloggen... 



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards