The Life of Annie

Alla inlägg den 21 juni 2016

Av Annie Johansen - 21 juni 2016 01:15

Orlandoooooo! I love you Orlando! 


Oj nu var det lite tyst här ett par dar! Vi har i alla fall kommit fram och installerat oss i Orlando! Vi flög från NY i fredags, landade nästan en timme innan schemat, fick våra väskor direkt och gick och hämtade ut vår hyrbil. Mycket fin, svart Santa Fe. I början av vår färd mot hotellet ville inte gps:en samarbeta så pappa började köra på känsla, inte det lättaste i Orlando kan jag säga, eller ja, kanske i USA över huvud taget. Men efter några svettiga minuter lyckades jag få igång gps:en och vi lät Maggan (som vi har döpt gps:en till) guida oss rätt.


Hotellet är jättefint och har pool och restaurang och grejer. Det ser lite ut som ett typiskt amerikanskt motell, fast fräshare ;) Vi har rum ut mot en tolvfilig motorväg och rummet är inte jätteljudisolerat så jag sover med öronproppar! Tack gode gud för dem!


I lördags hade vi en heldag vid poolen. Superdupervarmt i luften och ljummet vatten i poolen så det svalkade i ungefär en minut precis när man doppat sig. På kvällen stack vi iväg och åt buffé på Golden Coral. Herreminje vilken buffé alltså. Alla fjuttbufféer hemma i Sverige kan slänga sig i väggen, här snackade vi buffé! En hel sektion med varm mat, alltså kött, tillbehör, varma såser, pizza mm. En annan sektion med en massa sallad, bönor, frukter, tacos mm. Och en hel sektion med efterrätt! Jello med vispgrädde (blä), en massa chokladsaker, kakor, bullar, chokladfontän. Och tydligen hade de lösgodis oxå någonstans i lokalen, och sockervadd, för det sprang barnen omkring med. Ja ni hör ju, en buffé som heter duga.
När vi ätit oss mätta körde vi iväg till en av alla outlets som finns här och rekade inför dagen efter då vi tänkte shoppa, så vi kollade in utbudet helt enkelt. Därefter åkte vi till Walmart för att handla mat. Jäääääklar vad stort det var! De hade verkligen ALLT och hundra olika sorter av allting. Och storleken på majonäsburkar och läskflaskor... De var typ lika stora ;) Tyvärr hade vi inte riktigt ork att kolla på något annat än mat så vi bestämde att vi får åka tillbaka någon annan dag. Det finns ju Walmarts överallt så det fixar sig.


I söndags, alltså igår, var det mulet/regnskurar/blåst/vindstilla/sol, ganska ostabilt väder med andra ord, så vi stack iväg och shoppade och tiden bara flög iväg! 6,5 timme var vi där. Och hann inte färdigt!

Idag var det lite mulet på förmiddagen så vi gav oss iväg till outletten igen och shoppade färdigt ;) Sen åt vi lunch på Taco Bell och åkte sen hem till hotellet och la oss vid poolen.


Riktigt bra första dagar i Orlando!



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards