The Life of Annie

Alla inlägg under augusti 2009

Av Annie Johansen - 16 augusti 2009 22:18


- Men W du har ju en gigantisk snorkråka i näsan!

- Men pappa! Den bor ju där!


Ett snabbt inlägg innan jag deckar. Jag skriver mer om min helg imorgon. Jag var bara tvungen att skriva ner denna underbara kommentar som min kära kusin kom med vid eftermiddagsfikat - vad ålderdomhemsaktikt, eftermiddagsfikat, lät...

Av Annie Johansen - 12 augusti 2009 12:47


Tja, det här med att Madeleine och Jonas har gått och förlovat sig är väl knappast någon nyhet längre. Men, det är ju min plikt som bloggare att skriva om och kommentera sånthär så jag skriver väl några rader.


För det första så måste jag ju bara säga att de är sjukt söta tsm. Ett perfekt par =)

För det andra så gläder det mig att i alla fall en av de två systrarna har bra smak när det gäller män. Det känns bra att Madeleine tog tag i det så att det finns någon snygg man i kungafamiljen. Ja, förrutom Carl-Philip då alltså, han är ju sjukt snygg han oxå =)

Och för det tredje så hoppas jag att de får ett trevligt liv tsm. Jag ser fram emot deras bröllop =)


Av Annie Johansen - 11 augusti 2009 17:39


Jag är helt slö idag! Jag har inte gjort någonting vettigt på hela dan, eller jo, efter att jag suttit vid datorn i ett antal timmar så fick jag lite dåligt samvete och städade toaletten. Men förrutom det så har jag inte gjort någonting vettigt =)


I förrgår var jag, pappa och brodern ute med båten. Jag och brodern åkte ring och igår när jag vaknade så hade jag världens träningsverk! Nacken, armarna, mellan skulderbladen, you name it! Nu börjar det dock att gå över.

I förrgår blev det även bestämt att jag ska göra Malmö osäkert i helgen. Jag ska åka ner till kusinen och hans paranteser och vara där till söndag. Nice =)


På tisdag blir det bio för hela slanten. Jag och H ska checka "The Proposal" med Sandra Bullock! Jihooo! =D


Idag ska jag rekommendera två låtar som "går varma i mobilen", nämligen "Fuck you" med Lily Allen, den är inte så hemsk som titeln ger sken av.

Den andra låten är "The Show" med Lenka. Jättebra låtar, lyssna på de! =)



Av Annie Johansen - 8 augusti 2009 09:54


Min käre far skulle klippa gräset idag. Min bror brukar göra det men eftersom att han befinner sig på hockeyskola så blev det pappa som fick ta över den sysslan.

Han fick igång den, klippte lite, men den lät väldigt konstigt. Sen, helt plötsligt, så hör jag hur han vrålar. Jag kollar chockad ner på gräsmattan och där står min far, med gräsklipparen över huvudet och så slänger han iväg den!

Jag och mamma bara kollade på varandra och vi försökte förtvivlat att inte skratta. Mamma satt och kved och jag viskade, mellan kvidningarna att hon inte fick skratta. Det är nämligen inte så bra om pappa är arg =)

Jag höll mig rättså bra, jag skrattade så tyst jag kunde och andades bara in lite då och då. Mamma däremot har inte någon direkt talang för att skratta diskret så pappa hörde när hon kved =)


Senare när pappa hade hämtat sig så beslöt han att han ska se om han kan laga den. Jo, det skulle jag vilja se. Inte för att jag inte tror att han kan, men när han gör såntdär så brukar det lixom aldrig gå hans väg =)


Av Annie Johansen - 5 augusti 2009 22:32


Yeah! Idag var det Ikea som gällde. Jag och mamma gick upp med tuppen, tryckte i brodern och hans kompis frukost, skjutsade de till hockeyskolan i Mörrum och sen bar det av mot Älmhult och Ikea.

En riktigt pissig sak är att man, i vår bil, inte kan lyssna på Mix Megapol om man inte befinner sig i Blekinge och man kan inte lyssna på Rix FM om man inte befinner sig i Skåne. Är det så i alla bilar?

Vad händer då om man befinner sig i Småland. Jo, bilradion lever sitt egna lilla liv, tror att den bestämmer, och väljer P3/P4. (Är det egentligen någon skillnad på dom två?)

Det råkar vara såhär att jag hatar P3. Jag hatar P3. Jag HATAR P3!!!

JAG HATAR, HATAR, HATAR P33333333!!!

Twi! (Så låter det när man spottar)


När vi åker in i detta underbara landskap, Småland, så uppstår det ett krig mellan mig och radion. Jag trycker envist på sexan, som står för Mix Megapol, och femman, som står för Rix FM. När jag har tryckt på en knapp och lutar mig tillbaka i mitt säte så byter radion till P3, även om det inte är särskilt dålig mottagning. Sen håller vi på och trycker fram och tillbaka och jag blir mer och mer aggresiv för varje gång jag trycker. Och sen, helt plötsligt, precis när jag är färdig att ge upp, då stannar den på MM/RFM.

Det brusar som fan, men jag är lycklig, för jag vann striden. Jag vann striden om radiokanal. Jag vann, mot en bilradio.

Men efter ännu några sekunder fattar jag vinken. Vinken. Bilradion ger mig en vink. Den hämnas och försöker psyka mig genom att stanna på den kanal jag vill, där det är jättedålig mottagning bara för att jag ska fatta och inse att det är dålig mottagning och sen ge upp och klicka till P3.

Vilket naturligtvis funkar.

Så jag förlorade, ännu en gång, mot den fruktade bilradion.


Så när kriget är över sätter jag i en skiva med Ted Gärestad som jag och mamma sitter och ylar till resten av vägen.


Väl på Ikea hittade jag en datorväska! Jajjemensan! Det var något Family-erbjudande och det fanns bara en kvar. Ceris är den, skitcool!

Jag köpte även ett tre-pack med små ramar som jag ska måla vita och en annan vit ram fast lite mer avancerad, om man säger så.

Jag ska nämligen, på väggen vid min säng, hänga upp en massa olika, vita eller ljusa ramar. Ni vet sådär i oordning. Det blir coolt =)


Nu trorj jag att dte är dags för mig att krypa till sängs. Det har varit en lång dag, men mycket våld och lite mat.


Av Annie Johansen - 3 augusti 2009 23:07


There's a lot going on right now...

Det är såhär va att igår gick jag på toa ett antal gånger och tillslut förstod jag att jag troligtvis hade maginfluensa. trevligt, javisst =)

Mamma och pappa trodde dock att det bara var vätskebrist, så jag började hinka i mig vatten. Jag har nog aldrig druckit så mycket på en dag i hela mitt liv!


Jag vet fortfarande inte vad det var, antingen vätskebrist, maginfluensa, någonting jag ätit eller kanske en liten släng av svininfluensan =)

Men jag har inte varit på några toabesök idag i alla fall förrutom ett imorse så jag tor att jag är helt återställd.

Trevligt att läsa om va? Ett ämne som är sådär sjukt intressant och som ni bara måste få läsa och ta del av!

Men jag måste ju få skriva av mig, det är ju typ det bloggen är till för =)


Förrutom det så var jag hos tandläkaren idag. När jag kom dit sa hon att jag skulle få banden idag och blablabla. Men det visade sig att "banden" är något helt annat än gummiband som jag trodde att det var. Så nu har jag nådot mettalgrejsimojs på tänderna längst bak. De behöver tydligen dras fram, upp och bli medlem i någon bågblablabla...hängde inte riktigt med där.

Jag fick nya ringar oxå, där uppe, jajjemensan, men detta är förhoppningsvis sista gången och är det inte det så bryter jag ihop!

Det spänner lite i käften i alla fall, menmen, det är ju bra att känna att man lever =)


Efter tandläkaren idag så körde jag och mamma ner till stan där vi besökte någon utförsäljning. Jag hittade i alla fall en vas och när vi var i K-hamn så hittade jag, eller snarare mamma, en...vad ska man säga...kruka/plåtlåda...svårt och förklara men väldigt fin =)

Efter stan åkte vi hem och åt fiskgratäng. Jag har inte tänkt på det innan, men det är ju faktiskt väldigt lättuggande och bra!


Och så kommer vi till den tredje saken som orsakar mig smärta. Nämligen det faktum att jag ska ta min andra livmoderhalsspruta imorgon! Jag vill inte! Det gör ont! Okej, inte så ont. Eller jo, det gör det faktiskt, det gör inte ont när man tar den, men sen efteråt får man en slags krampkänsla i armen och det är riktigt obehagligt! Och dessutom är det lilla "sommaruppehållet" från springningen - japp, mamma var generös nog att ge mig en vecka ledig - över nu så jag måste ut och springa imorgon till på köpet!


Usch, vilket jobbigt och omständigt liv jag har, suck!


Av Annie Johansen - 2 augusti 2009 10:30


Halloj!


Jag hade tänkt skriva igår, men jag kunde utav någon konstig anledning inte komma in på sidan. Så det blir ett lite senare inlägg, jag får se om jag kommer ihåg vad jag skulle skriva =)


Jo, i förgårkväll så var vi ute och åt på Havsbadet här i Hällevik. Det var italiensk buffé, helt okej, pizzabitarna var lite hårda i kanten dock =) Om man nu ska hitta något att klaga på. Jag hade turen att hamna bredvid de tre damp-ungarna och även om de är helt sjuka och drar helt osammanhängande skämt som dessutom ligger på en väldigt låg nivå så är de skitroliga! Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv, jo, kanske någon gång förresten.

När vi hade ätit klart och provsmakat efterätten, som inte var någon hit enlig mig, så jag, de tre damp-ungarna och den lugna ungen ut på trädgården och spelade minigolf. Jag tog hand om protokollet så jag spelade inte och tur var väl det för jag hade fått ett nervöst sammanbrott isf. Ni förstår att det spelades inte vanlig minigolf, nej, här la man sig mitt på banan och använde klubban som en biljardkö, man flyttade hinder hej vilt, man slog klubbor i marken, man svängde iväg klubbor rakt ut i skogen och man var allmänt aggresiv. Men dock rolig.

Min bror vann överlägset, kan bero på att han var den som var mest seriös, sen kom de andra långt efter, men de var lika glada för det.


Efter minigolfen så gick vi in igen, där två trubadurer satt och spelade och sjöng. Efter en varsin glass och lite prat så begav vi oss mot husvagnen.

Hur de tre damp-ungarna hittade hem har jag inte en aning om eftersom att ingen av de hade framlyse, bara baklyse, vilket var bra för det gjorde att jag hittade hem i mörkret. Men det är rättså sjukt att det inte finns en ända lampa på hela vägen tillbaka, helt sjukt.


Igår var det lite grillning med resten av laget. Jag är på fotbollscup förresten, det kanske jag inte har nämt =)

Det var trevligt förrutom att det osade sunkig, äcklig tång och skit!


Det var nog det jag tänkte berätta.. hoppas inte hela inlägget raderas av misstag n när jag ska spara det. Det gör det ibland och jag kommer bryta ihop om det händer nu!


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards