The Life of Annie

Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Annie Johansen - 8 juni 2010 19:30


...hon spelar inte i närheten av mig på hela sommaren! Vilken dålig stil! att hon bara kan strunta i oss här nere lixom. Hon ska till Ockelbo och senare till Bollnäs, ligger inte dom ställerna typ bredvid varandra?

Bläää...

Av Annie Johansen - 8 juni 2010 19:18


Det är hon som spelas på hög volym här hemma just nu. Miss Li = sommarkänsla. Jag vill se henne i sommar...någon som vet när hon spelar i närheten? Jag ska bannemig kolla upp det nu.


Men jag skriver klart här först =)


Skolan idag var skittråkig! Vi gör ingenting på lektionerna och det känns som att alla mer än gärna hade slutat denna veckan istället för nästa. Man tycker att vi ska göra något på lektionerna men å andra sidan är man för trött för att göra något annat än att leka lekar och om det är det enda vi ska göra på resten av lektionerna kommer jag aldrig kunna leka hänga gubbe igen!


Provet på svenskan idag gick rättså bra, väldigt bra för att inte ha övat mer än på lektionerna.


Imorron börjar SwedenRocken här i våran lilla stad. Fast jag ska nog inte dit förns på torsdag. Av erfarenhet vet jag att det inte brukar hända överdrivet mycket på onsdagen, förutom att de flersta farliga rockarna kommer då... ;)


Nu ska jag kolla upp Miss Li, sen ska jag äta någonting för jag mår illa så fort jag inte äter något. Det är lungt, jag är bara förskyld, inget annat ;) Jag behöver halstabletter...


Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards