The Life of Annie

Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Annie Johansen - 7 juni 2010 19:02

  


Jag har inte ätit någon middag idag, bara några mackor (rostade) och ett vitt choklad. Det vita chokladet har gjort att jag för tillfället mår illa, ett helt vitt choklad + en förskylning = illamående x2

Jag kanske borde gå ner och äta något riktigt...men vi har tacos idag och jag är, som ni vet, inget fan av tacos. Tycker det är skitäckligt med andra ord. Folk tycker att jag är onormal och det är jag nog också.


Jag ska plugga puttelite på svenskaprovet vi har imorgon på satsdelar. Men bara puttelite, för mer orkar jag inte. Jag tycker att grammatik är onödigt, är inget fan av det heller precis som med tacos.

Grammatik behöver man lära sig om man ska bli språklärare och om man är invandrare. Inte ens då måste man lära sig allt, om man är invandrare och inte funderar på något skrivjobb behöver man bara lära sig det nödvändigaste.

Så egentligen är det bara lärare i språk som behöver kunna all grammatik.

Även om jag bestämmer mig för att bli journalist när jag blir vuxen så sitter jag ändå inte och tänker att; "Nej, shit! Jag kan ju inte ha ett gjdhedk och ett ocodkej i samma mening!"

Låter det bra, är det säkert bra, det är mitt motto när det gäller språk. Grammtik tycker jag är överskattat. Speciellt näst sista veckan på terminen i nian!

Nu vet jag att vi bara har provet för att vår lärare tycker att vi ska ha ett litet hum om vad det är innan vi kommer till gymnasiet och eftersom vår klass är omtalad för att vara en, inte-så-lungn-klass, speciellt inte nu i slutet på sista terminen behöver hon kanske ha ett prov för att se att vi har lyssnat.

Men å andra sidan får dom som inte har lyssnat skylla sig själva.


Japp, det var dagens åsikt.

Dags för dagens OMG!

Det var när M inte fanns med på SwedenRockStädListan. Hennes namn hade blivit Marie istället för det rätta som är M. ;) Men det fixade sig och hon fick ett band hon oxå.

Vi har verkligen skitbra städtider i år! Vi städar på torsdag 14-22, perfa för då kan man lyssna på band samtidigt och dessutom slå igen lite tid innan det braigaste bandet börjar klockan 24.

Sen har vi städ på söndagen och det är den dagen man hittar massa pengar om man har tur =)

Oxå har vi slutstädet på lördagen veckan efter, att det finns saker att göra då förvånar mig, menmen.


Nu ska jag gå ner och ta en macka, det är redig mat det, och sen ska jag ta en halstablett och sen ska jag kolla på 90210 och sen ska jag läsa lite svenska i pausen och sen ska jag kanske läsa lite Twilight när jag går och lägger mig.

Om jag orkar.

Ni vet att nu har jag oxå börjat läsa den. Lite seg var jag allt innan jag började, hela världen har redan läst den. Det är nog jag, en tjej i Kina och en i Skåne som inte har läst den ännu. Men nu har jag som sagt satt igång. Det uppstod ett litet problem när jag stötte på ordet barm som jag aldrig hört innan. Jag kollade i ordboken men där fanns ingen förklaring. Så jag frågade den engelskspråkande tjejen i klassen och hon sa någonting som jag redan har glömt. Men skit samma, kommer det en gång till så får jag fråga igen. Jag slår nämligen bara upp orden jag inte fattar om dom kommer många gånger ;) Annars tar det ju år och dagar att läsa igenom den!


Nej, macka!

Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards