The Life of Annie

Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Annie Johansen - 8 maj 2009 19:41


Idag mina damer, flickor, herrar och pojkar är det fredag. Halleluja!

I skolan började vi med ett no-prov som kändes riktigt bra. Sen hade vi engelska, so, idrott och matte.

På idrotten så simmade vi klädsim. Det gick bra, om man bortser från att mina pyamasbyxor som jag badade i gick sönder. Hela benet bara revs på mitten så jag hade lixom inte byxorna på mig. Fattar ni? De gick sönder medan jag simmade så jag stannade och frågade idrottsläraren om jag fick ta av mig dom :P

Senare i omklädningsrummet så gick strömmen två gånger, jag tror att det berodde på att för många plattänger och hårtorkar var igång samtidigt.

När jag och H satt utanför omklädningsrummet och väntade på M så kom en simlärare och jag kommer inte ihåg allt i detalj. Menhon skällde i alla fall ut T för att hon hade blött ner på golvet. T blev sut och simläraren blev surare, men jag tror att de båda två har glömt det vid det här laget. :P


Efter skolan satt jag här hemma och gjorde ingenting en liten stund. Sen la jag mig på soffan där nere och tittade på tv och plötsligt hörde jag ljud nerifrån golvet. Japp, I think we got a new rat under the floor.

När jag sa det till pappa suckade han och sa: "Ja, då får den vara där då".


Jag och mamma sprang idag. Det gick bra. =)

När vi kom hem så hoppade jag i duschen och när jag hade tagit på mig och sådära så gick jag ner till Ica och köpte glass. När jag kom tillbaka hade mamma börjat göra pannkakor. Så vi har käkat pannkakor med glass och jordgubbssylt. Asgott!!

Och nu är jag sådär äckligt mätt :P


Min dator är på "hoppa-över-bokstäver-humör" idag igen så om det fattas något så är det inte min stavning det är fel på.



Presentation

Mitt namn är Annie Johansen. Jag bor tillsammans med min familj i lilla Sölvesborg. På fritiden shoppar jag, dagdrömmer och dansar.
Här på bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att ni gilla't!

Omröstning

Bor du i Sölvesborg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards